Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

pr. Lucian Plugaru

9 preoţi şi doi diaconi la Hramul de iarnă al Mănăstirii Eşanca „Recunoştinţa este una dintre forţele speciale din viaţă”

Vineri, 02 Ianuarie, 2015

La Sărbătoarea din Eşanca au luat parte înalte feţe bisericeşti, precum Arsenie Hanganu, egumenul Mănăstirii Cetăţuia din Iaşi, Teodosie Pleşca, stareţul Mănăstirii Zosin, protosinghelul Serafim Grigoraş, ctitorul lăcaşului sfânt din Eşanca, dar şi Vartolomeu Bordei, Lucian Plugaru sau George Tarbuzan. După citirea Sf. Evanghelii a urmat predica ţinută de pr. prof. dr Bogdan Racu din cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Iaşi, apoi Serafim Grigoraş a ...  continuare »

Fara comentarii »

DIALOG crestin-ortodox intre tinerii din Ivancauti si Strahova organizat in comuna Paltinis FOTO

Luni, 17 Martie, 2014

La această întâlnire au participat și membrii Asociației Tinerilor Ortodocşi Români (ATOR) din Darabani cu scopul creării unui liant între educaţia formală şi cea non-formală a elevilor din învăţământul preuniversitar bazat pe conştientizarea valorilor dar şi a problemelor vârstei adolescenţilor. Discuţiile şi dezbaterile libere s-au desfăşurat într-o atmosferă relaxantă. La finalul întâlnirii, preotul Lucian Plugaru, împreună cu câțiva tineri ...  continuare »

Fara comentarii »

ATOR Darabani, prima intalnire in anul centenarului Sf. Ioan Iacob Hozevitul GALERIE FOTO

Vineri, 25 Ianuarie, 2013

În a doua zi a săptămânii, tinerii care fac parte din ATOR, filiala Darabani, s-au întâlnit pentru prima dată în 2013, la Biserica Sf. Constantin şi Elena din oraşul de pe malul Prutului. „Am rânduit ca întâlnirile de anul acesta să le începem cu o rugăciune, deoarece avem nevoie de ajutor de la Dumnezeu, de la Maica Preacurată şi toţi sfinţii” a spus pr. Lucian Plugaru, coordonatorul ATOR Darabani, după ce tinerii au citit rugăciunea Paraclisul Maicii ...  continuare »

Fara comentarii »

Gradinita cu program prelungit, „un vis implinit” pentru darabaneni GALERIE FOTO

Luni, 17 Decembrie, 2012

Duminică, 16 decembrie, Grădiniţa nr. 2 din Darabani ar fi trebuit să devină neîncăpătoare pentru invitaţi. „Tot Inspectoratul Şcolar ar fi trebuit să fie aici” ne-a mărturisit cu câteva ore înainte de prânz, Zîna Andronic, amfitrionul manifestării. Zăpada şi viscolul au împiedicat să se întâmple asta, la inaugurarea oficială a noului serviciu oferit de unitatea de învăţământ preşcolar, şi anume programul prelungit. La acest eveniment au ...  continuare »

Fara comentarii »

ATOR ureaza in avans tuturor darabanenilor Sarbatori binecuvantate!

Joi, 13 Decembrie, 2012

Marţi seară, cu o zi înainte de „fatidica” 12.12.2012, membrii ATOR Darabani s-au întâlnit pentru ultima dată în acest an la Biserica Sf. Împ. Constantin și Elena din localitate. „Am vorbit celor prezenți despre importanța praznicului Nașterii Domnului și a colindelor, îndemnându-i pe tineri să meargă cu colindul, deoarece acest obicei nu ține de vârstă. De la cel mic până la cel mare, de la tânăr la vârstnic, toți ar trebui să ne bucurăm și să ...  continuare »

Fara comentarii »

ATOR DARABANI de Sarbatoarea Sf. Andrei, Apostolul romanilor GALERIE FOTO

Vineri, 30 Noiembrie, 2012

În ajunul Sf. Andrei a vut loc o nouă întâlnire a membrilor ATOR Darabani la Biserica Sf. Împărați Constantin și Elena din localitate. Aproximativ 30 de  tineri l-au avut în mijlocul lor pe preotul George Tarbuzan de la Parohia „Nașterea Sf. Ioan Botezătorul” din Tătărășeni. Părintele le-a vorbit celor prezenți despre Sfinți și Sfințenie, subiectul principal fiind Sf. Ap. Andrei pe care creştinii ortodocşi îl sărbătoresc astăzi. „Sfinții sunt ...  continuare »

6 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare