Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

pr. Cosmin Constantin Pristavu

Cateheze demonstrative susținute în Protopopiatul Darabani în anul 2021 GALERIE FOTO

Duminica, 19 Decembrie, 2021

Cu ajutorul lui Dumnezeu și sub coordonarea Biroului de catehizare al Protopopiatului Darabani, pe tot parcursul anului 2021 s-a continuat seria activităților instructiv-educative și învățătorești desfășurate sub patronajul parohiilor și cu implicarea preoților parohi, activități care au ca miez prezentarea și aprofundarea învățăturii de credință prin susținerea unei cateheze demonstrative, în prezența credincioșilor participanți și a preoților ...  continuare »

Fara comentarii »

Tinerii din Concești au câștigat concursul național catehetic „Hristos: sufletul satului meu” FOTO & VIDEO

Miercuri, 17 Aprilie, 2019

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a aprobat ca anul 2019 să fie declarat Anul omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari) și Anul comemorativ al patriarhilor Nicodim Munteanu, Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești. Cu această ocazie, pe parcursul întregului an se vor desfășura, la nivelul întregii Patriarhii, diverse manifestări cultural și educaționale, în rândul cărora se înscrie și ...  continuare »

Fara comentarii »

IPS Teofan a prezidat conferința preoțească de la Darabani GALERIE FOTO

Miercuri, 27 Martie, 2019

Marți, 26 martie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a prezidat Conferința preoțească semestrială a preoților din Protopopiatul Darabani. Întâlnirea, desfășurată la Parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena” din Darabani, păstorită de părintele protopop Costică Pînzariu, precum și la sediul Protopopiatului, a debutat în zorii zilei, prin întâmpinarea Ierarhului și prin săvârșir ...  continuare »

Fara comentarii »

Proiectul umanitar DĂRUIND VEI DOBÂNDI a ajuns la ediția a IV-a GALERIE FOTO

Duminica, 09 Decembrie, 2018

Grupul de copii și de tineri, denumit sugestiv „Prietenii Sfântului Dimitrie”, după ocrotitorul comunității din Oroftiana de Jos, coordonat de preotul paroh Cosmin Pristavu și de doamna proteasă Anca Pristavu, profesor de geografie, și-a propus în această ediție un obiectiv curajos, acela de a depăși granițele satului și de a vizita persoanele aflate în Unitatea de Asistență Medico-Socială din Suharău. În acest sens, încă de la începutul Postului ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare