Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

N.S. POMARLA-CS DARABANI 1-1 Un punct pentru Andrei GALERIE FOTO


CS Darabani s-a jucat cu ocaziile împotriva echipei Nord Star Pomârla şi a obţinut în final un punct (scor 1-1), pe care jucătorii l-au dedicat memoriei  prietenului lor, Andrei Victor Moroşanu.
 
Meciul disputat la Dumbrăviţa a debutat pe fondul dominării gazdelor, atacanţii Surugiu şi Ursuleanu hărţuind apărarea dărăbănenilor. Alin Andruş greşeşte copilăreşte în minutul 7 şi Costel Surugiu deschide scorul. De cealaltă parte, Costel Martiniuc loveşte bara transversală a porţii lui Ionuţ Damian. Uşor, uşor  dărăbănenii pun stăpânire pe joc. Clipa este mai determinat ca niciodată, Cărăuşu coordonează bine jocul la mijloc, Gucianu este suveran în apărare, iar Florea este în stare să mănânce mingea (foto jos). La scurt timp după ce Iulian Florea are o trecere de efect pe lângă fundaşul Puntea, este culcat în careul pomârlenilor şi arbitrul Boteanu indică punctul cu var. Execută Sebastian Clipa în dreapta portarului şi restabileşte egalitatea. După marcarea golului, Clipa ridică mâinile spre cer şi dedică golul prietenului Andrei Moroşanu, care fusese înmormântat cu două ore mai devreme.



Dărăbănenii domină copios a doua repriză a partidei. După numai două minute, Costel Martiniuc şutează un balon în diagonală, care trece la o palmă de stâlpul porţii lui Ionuţ Damian. Sebastian Ştefănică prinde şi el un exterior, dar nu reuşeşte să-l învingă pe portarul gazdelor. În minutul 65, Ciprian Gîrdeanu trimite o pasă filtrantă pentru Florea, dar asistentul Agavriloaie indică eronat offsaid. Cinci minute mai târziu, Andrei Palamariu, care l-a înlocuit pe Martiniuc, ratează incredibil din interiorul careului mic. Ciprian Gîrdeanu îşi bate şi el joc de o ocazie monumentală, luându-l la ţintă pe goalkeeperul  Damian. De cealaltă parte, Florin Ursuleanu are în două rânduri ocazia de a aduce gazdele în avantaj, dar partida se încheie la egalitate.

Click pe fotografia principală pentru a viziona Galeria foto
    




11:50 pm Joi, 02 Iunie, 2011

5 Comentarii la “N.S. POMARLA-CS DARABANI 1-1 Un punct pentru Andrei GALERIE FOTO”

  1. ..... spune:

    poate ma baga s p mine 5 min cu fc 2 b daca nu macar rezerva

  2. balan spune:

    Mijlocas central a jucat Marcu,nu Carausu,care a jucat mijlocas stanga.

  3. mm spune:

    sebi..fata aia care a stat langa tn tia purtat noroc...:)))

  4. mihai spune:

    2 puncte facute cadou

  5. eeeeeeeeeeeeeee spune:

  6. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare