Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

suporteri

Cei mai MARI mici suporteri ai Sănătății

Miercuri, 16 Mai, 2018

Jucăm în Liga a 3-a, dar uneori bate vântul prin tribuna Stadionului Orășenesc. Îmbucurător este faptul că din ce în ce mai mulți dărăbăneni au curajul să-i aducă și pe cei mici la meciuri, chiar dacă nu întotdeauna aici auzi cele mai frumoase cuvinte. Hai Sănătatea!  continuare »

Fara comentarii »

Toată Europa vede România

Joi, 16 Iunie, 2016

Fotbal mai degrabă modest al naţionalei noastre la turneul final, dar suporteri la înălţime.  continuare »

Fara comentarii »

Îndrăgostit de...fotbal

Marti, 16 Februarie, 2016

Cel mai simpatic suporter de la Cupa de iarnă, competiţie organizată de AJF Botoşani de Ziua Îndrăgostiţilor.  continuare »

Fara comentarii »

Trei...in galerie

Duminica, 19 Octombrie, 2014

Tânăra galerie din Vârfu Câmpului nu are treabă nici cu BGS, nici cu jandarmii. Trei copii şi-au încurajat paşnic echipa favorită, iar dărăbănenii au primit 3 goluri. (foto: Răzvan BORDEIANU)  continuare »

Fara comentarii »

Fiecare cu  „vuvuzela” sa

Miercuri, 18 Iunie, 2014

Suporterii îşi încurajează echipa favorită...fiecare în felul său: unul cu vuvuzela tricoloră, altul cu...sticla...care de regulă conţine licori mai degrabă încălzitoare decât răcoritoare. Unul mai „patriot” ca altul...şi astfel se creează o atmosferă...incendiară.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare