Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Sacrificiul suprem

Luni, 07 Martie, 2011

În viaţă trebuie să faci sacrificii pentru femeia de lângă tine, iar de 8 Martie stai şi în cap pentru persoana iubită.  continuare »

1 Comentariu »

Next top model by Grupul Şcolar Darabani

Joi, 03 Martie, 2011

Elevele Grupului Şcolar Darabani au dovedit reale valenţe de fotomodele, la prezentarea colecţiei de ţinute şcolare.  continuare »

6 Comentarii »

Şedinţă tehnico-tactică

Sambata, 26 Februarie, 2011

La pauza meciului Darmir-Adolescenţii din Cupa "Mărţişorului", primarul Ghiorghi Burlacu le-a dat indicaţii tehnico-tactice subalternilor săi. În final, echipa lui Mihai Plugaru şi Dorel Cliveţ a câştigat categoric, cu scorul de 5-1.  continuare »

Fara comentarii »

Primiţi cu dragostea?

Marti, 22 Februarie, 2011

Mergi pe stradă liniştit şi nici nu ştii când te loveşte săgeata lui Cupidon, direct în inimă. Te trezeşti pe loc, îndrăgostit.  continuare »

2 Comentarii »

Vizită cu năbădăi!

Luni, 31 Ianuarie, 2011

Ospitalitatea moldovenilor este arhicunoscută, dar nici chiar aşa! Doamne fereşte de asemenea vizite inopinante, mai ales pe la patru dimineaţa.  continuare »

1 Comentariu »

Suporteri la înălţime

Sambata, 22 Ianuarie, 2011

O echipă la înălţime are nevoie şi de suporteri pe măsură. Acest lucru a fost demonstrat de elevii participanţi la Olimpiada Sportului Şcolar de la Darabani.   continuare »

2 Comentarii »

Lumină eminesciană

Sambata, 15 Ianuarie, 2011

În semn de omagiu, tinerii dărăbăneni au oferit lumină din sufletul lor, de ziua poetului naţional. Restul cuvintelor rămân în întuneric... continuare »

1 Comentariu »

Mai bogaţi?...Sau mai săraci?

Joi, 30 Decembrie, 2010

Mai bogaţi?...Sau mai săraci, în 2011? Răspunsul la această întrebare îl vom primi de la bancomatul din spatele acestor copii supersimpatici, peste aproximativ un an de zile. continuare »

Fara comentarii »

Darabani SF

Sambata, 18 Decembrie, 2010

N-om avea noi încă, drumuri cu enzimă sau centrală electrică cu panouri fotovoltaice, dar avem o fântână arteziană din sfera SF.  continuare »

2 Comentarii »

„Cinste” eroilor neamului!

Duminica, 05 Decembrie, 2010

Imaginea drapelului naţional, ce a mai rămas din el, este elocventă pentru „atenţia” de care se bucură eroii-martiri ai Revoluţiei din Decembrie ’89 şi urmaşii lor.  continuare »

Fara comentarii »

Darabani, new generation!

Miercuri, 01 Decembrie, 2010

Oraşul Darabani are o nouă imagine de prezentare la intrarea în localitate. În schimb, problemele rămân aceleaşi... şi sunt multe. Vizibile la tot pasul...şi pe stradă continuare »

3 Comentarii »

"La steaua care-a răsărit/E-o cale-atât de lungă..."

Miercuri, 17 Noiembrie, 2010

Nu, încă nu am văzut luminiţa de la capătul tunelului; dar trăim cu speranţa că într-o bună zi soarele o să răsară cu adevărat şi pe strada noastră, din Darabani.(foto Mădălina Nazare)  continuare »

Fara comentarii »

Europa, venim!

Duminica, 31 Octombrie, 2010

Mioare lângă stadion, steagul Uniunii Europene care veghează la colţul terenului...Sunt toate premizele unui fotbal judeţean de cea mai bună calitate. Mulţumim, domnule Calistru!  continuare »

3 Comentarii »

Trei, Doamne, şi toţi trei!

Luni, 11 Octombrie, 2010

Întotdeauna am fost „aşi” la capitolul tehnică. Asta ne-au demonstrat, încă o dată Bicfalvi, Găman şi Sburlea la Botoşani. Problema este că la turneele finale, obişnuim să participăm mai mult din faţa televizorului. Să sperăm, că de această dată, lucrurile vor sta altfel.    continuare »

2 Comentarii »

"Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă în traistă"

Vineri, 24 Septembrie, 2010

Imaginea divină se reflectă pretutindeni, chiar şi în viaţa noastră economică continuare »

3 Comentarii »

Apa si televizorul

Sambata, 04 Septembrie, 2010

Doctorii ne recomandă să consumăm cel puţin 2 l de lichide pe zi, dar pentru unii, asta este doar apă de ploaie. Au simţit-o, pe pielea lor şi cameramanii de la meciul de tineret România-Rusia, de la Botoşani. Poate, de  aceea, s-au inventat sticlele de 330 ml  continuare »

Fara comentarii »

Turism de austeritate

Luni, 16 August, 2010

In perioda de criza, orice mijloc de transport este binevenit, mai ales in Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Splendoare în iarbă

Sambata, 07 August, 2010

”Și ce cap frumos răsare! Nu-i al meu? Al meu e oare?”   continuare »

Fara comentarii »

Dorohoi:"Ce-am avut și ce-am pierdut?"

Sambata, 17 Iulie, 2010

 In urma inundaţiilor, dorohoienii au pierdut aproape totul, dar nu si simtul umorului  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Aleșii locali au defilat pe covorul roșu cu ocazia inaugurării noii suprafețe de joc din Sala de sport a Liceului ”Dimitrie Cantemir”, iar la final au primit medalii.

Sondaj
Credeți că protestele privind starea drumurilor vor avea vreun rezultat?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare