Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Eroi au fost, eroi sunt inca…

Miercuri, 31 August, 2011

Parcul Eroilor din centrul oraşului cinsteşte memoria celor care s-au jertfit pentru apărarea patriei, dar şi a celor din zilele noastre, „căzuţi la datorie” pe băncile sale.   continuare »

Fara comentarii »

Tezaur folcloric

Sambata, 27 August, 2011

Ei sunt cea mai mare comoară a noastră...Şi dacă vor păstra şi tradiţiile neamului românesc, rezultă tezaurul nostru folcloric.   continuare »

1 Comentariu »

Feriti-va de sport???!

Marti, 23 August, 2011

Acest avertisment ("Pericol General!") se putea citi pe unul dintre stâlpii modernei săli de sport "Doina Melinte (Beşliu)" din Hudeşti. Acesta ar putea fi unul din motivele pentru care dărăbănenii nu au construit în localitate o sală asemănătoare...Pentru a fi în afara oricărui pericol.  continuare »

1 Comentariu »

Am "banda" mea, sunt invingator...

Duminica, 21 August, 2011

Conform ultimelor norme din campionatul judeţean, fiecare teren de fotbal trebuie să fie împrejmuit cu o bandă de protecţie. Dărăbănenii s-au conformat. Banda a avut un rol decisiv. Astfel, toţi suntem "protejaţi" şi lideri ai campionatului pentru cel puţin o săptămână.  continuare »

Fara comentarii »

Rogojesti Coupe

Luni, 15 August, 2011

Conform unei teorii, cheia dragostei se găseşte uneori într-o maşină cu mulţi cai putere. Nu a fost cazul şi la "Rogojeşti Cup", unde reprezentantele sexului frumos au asistat la meciuri pe una dintre maşinile fotbaliştilor. CS Darabani a câştigat turneul amical, şi nici schimbul de tricouri nu a mai avut loc...  continuare »

2 Comentarii »

Unde este cheia succesului?

Marti, 26 Iulie, 2011

Sunt cei mai frumoşi şi cei mai deştepţi, dar pe viitorul lor ar putea fi pus lacătul, în zona oraşului Darabani.   continuare »

2 Comentarii »

Din lac in put(e)!

Miercuri, 20 Iulie, 2011

Vremea caniculară te împinge uneori la gesturi disperate şi s-ar putea să cazi din lac în put(e), precum acest patruped. Viaţă de câine…  continuare »

Fara comentarii »

Unde esti tu, Tepes Doamne? ...La Bran

Sambata, 16 Iulie, 2011

Cine spune că românii nu-şi preţuiesc conducătorii? Şi în pas cu vremurile, Vlad Ţepeş este mai presus de toţi. Poate singurul care ne-ar putea scoate din criza actuală.  continuare »

Fara comentarii »

Vacanta a la Darabani

Duminica, 10 Iulie, 2011

Peisajul seamănă cu cel de la iaz la Bălăşescu, dar nu e. Este la mare, mare distanţă de Darabani.  continuare »

2 Comentarii »

Liber la Primarie!

Marti, 14 Iunie, 2011

Aceasta este imaginea Primăriei din Orăşelul copiilor. Un joc pentru cei mici, o realitate pentru cei mai mari. Cam ca la unele şedinţe de Consiliu Local. Evident, nu de la noi...  continuare »

1 Comentariu »

Apus darabanean

Joi, 09 Iunie, 2011

Soarele a apus deasupra oraşului Darabani. Nu şi speranţele dărăbănenilor de mai bine. Foto: Lucian Bălăucă  continuare »

1 Comentariu »

Un gol pentru Andrei

Vineri, 03 Iunie, 2011

Golul marcat de Sebastian Clipa în meciul Nord Star Pomârla-CS Darabani a reprezentat un omagiu adus lui Andrei Victor Moroşani. Din păcate, golul din sufletul familiei sale nu îl va putea umple nimeni.  continuare »

3 Comentarii »

Viitor de aur...

Vineri, 20 Mai, 2011

Solista de muzică populară Elena Mândrescu, alături de tinerii dărăbăneni...şi un panou electoral gol în fundal...Viitor de aur, oraşul nostru are! continuare »

2 Comentarii »

Il capo di tutti capi

Luni, 16 Mai, 2011

Primarul Costel Romanescu (foto mijloc) a fost şi de această dată "il capo di tutti capi" din Păltiniş, fiind flancat în permanenţă de către subalternii săi, la meciul CS Darabani-FC Păltiniş(0-0). Darabaneni.ro: pentru unii mumă, pentru alţii ciumă.  continuare »

1 Comentariu »

Dacia GSD

Marti, 10 Mai, 2011

La Darabani a apărut noul model de Dacie (Dacia GSD), cu patru elevi putere. Şi rezultatele nu au întârziat să apară... Cele la învăţătură.  continuare »

4 Comentarii »

Iepurasul GSD

Joi, 28 Aprilie, 2011

Conform legendei, în Germania şi USA iepuraşul aducea ouă roşii copiilor cuminţi. La Grupul Şcolar Darabani, iepuraşul a rupt-o la fugă la vederea liceenilor, şi mai era şi negru pe deasupra. Dar noi trăim în România, şi cine mai crede în superstiţii în ziua de astăzi?  continuare »

1 Comentariu »

Lumina din Lumina...

Joi, 21 Aprilie, 2011

PAŞTE FERICIT!  continuare »

Fara comentarii »

"Destin"

Joi, 07 Aprilie, 2011

"În umbra şcolii nu mai sunt / Profesori demni ca voi, / Azi vă iubim cu mult mai mult! / Iubiţi am fost şi noi!"(Ionel Bichir, Destin) continuare »

1 Comentariu »

Spitalul 9?

Marti, 22 Martie, 2011

Pe uşa Casei de Cultură din Dorohoi, trupa Spitalu' 9 îşi promova spectacolul de comedie şi parodie. În incinta aceleiaşi clădiri, se vota pentru a doua oară în cinci zile proiectul de hotărâre prin care Spitalul Orăşenesc Darabani va fi comasat cu Spitalul Municipal Dorohoi. Mai degrabă tragic, decât comic...  continuare »

Fara comentarii »

Viata de caine

Duminica, 20 Martie, 2011

  Şefii fotbalului românesc militează în permanenţă pentru un fotbal curat. De acest lucru a vrut să se asigure şi un câine, care a pătruns pe teren în timpul meciului ProSport Vf. Câmpului-CS Darabani. Observatorul partidei, Valerian Popovici, nu a "consemnat" nimic, în acest sens. Curat ca lacrima!  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Aleșii locali au defilat pe covorul roșu cu ocazia inaugurării noii suprafețe de joc din Sala de sport a Liceului ”Dimitrie Cantemir”, iar la final au primit medalii.

Sondaj
Credeți că protestele privind starea drumurilor vor avea vreun rezultat?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare