Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Juniorii de ieri, seniorii de astazi

Joi, 30 August, 2012

Echipa de juniori Sănătatea Darabani din 1983: C-tin Bejenaru, Mihai Hrimiuc, Gheorghiţă Asăndulesei, Chirica Puşcaşu (antrenor), Mitică Subotnicu, Dan Barbacaru (prof. matematică), Marcel Todică (rândul de sus), Dorel Aioanei (manager REC), C-tin Prisacaru, C-tin Grigoraş, Nicu Horodincu (poliţist), Ioan Stoian (factor poştal). Doar clădirea vestiarelor este neschimbată, după 30 de ani.  continuare »

3 Comentarii »

„Iarba” verde de la scoala

Vineri, 24 August, 2012

O plantă care seamănă cu canabisul creşte la uşa Grupului Şcolar Darabani. Cine mai poate spune că visele nu se nasc de pe băncile şcolii?  continuare »

Fara comentarii »

Comuna Darabani?

Vineri, 17 August, 2012

Oricât ţi-ai proteja vederea, nu poţi să nu remarci că în Darabani nu există spital, fabrici sau drumuri, ca într-un oraş al secolului XXI. Aşa că nu poţi să-i blamezi prea tare pe cei care văd localitatea ca pe o comună.   continuare »

Fara comentarii »

„Minerala” fotbalului

Luni, 13 August, 2012

Zona Bucovinei este renumită pentru izvoarele sale minerale cu efecte curative. De acest lucru au vrut să se convingă şi spectatorii meciului amical CS Gura Humorului-CS Darabani. Dar pentru că în Gura Humorului apa este slab sulfuroasă şi cu un conţinut scăzut de minerale, dărăbănenii au pierdut cu 5-0.    continuare »

Fara comentarii »

Gelu, nu galben, ci direct cartonas rosu

Sambata, 28 Iulie, 2012

Gheorghe Dragotă, fostul preşedinte al echipei de fotbal, cu toate că e liberal, a fost îngropat de către social-liberali, fiind schimbat de la conducerea clubului.  continuare »

Fara comentarii »

Darabaneni, la inaltime

Duminica, 22 Iulie, 2012

Dărăbănenii au ajuns, şi la propriu şi la figurat, la înălţime!  continuare »

Fara comentarii »

Muntele cunoasterii

Luni, 16 Iulie, 2012

Rezultatele obţinute de curând la BAC au demonstrat că drumul spre cunoaştere este lung şi anevoios. Să sperăm că generaţiile viitoare vor spăla ruşinea înregistrată la examenul maturităţii de anul acesta.   continuare »

Fara comentarii »

Ai carte, ai parte?

Luni, 09 Iulie, 2012

"Ai carte, ai parte" nu mai reprezintă o certitudine în ziua de astăzi, iar locul maşinii de scris a fost luat de laptopurile de ultimă generaţie. În orice caz, poeziile lui Victor Teişanu vor dăinui peste veacuri.  continuare »

Fara comentarii »

"Juniorul" vs. "seniorul" Consiliului Local

Vineri, 29 Iunie, 2012

Gheorghe Caba a fost preşedintele primei şedinţe de învestire, a fost ales preşedinte de şedinţă şi în următoarele două luni şi va avea multe alte atribuţii foarte solicitante în timpul mandatului său de consilier. Mihai-Alin Gîrbaci, cel mai tânăr edil local, nu prea înţelege "suferinţa" colegului său, dar va înţelege peste patru ani.  continuare »

2 Comentarii »

Pompier campion

Joi, 14 Iunie, 2012

Se cunoaşte că membrii SVSU Darabani au stins anul trecut cele mai multe incendii din judeţ. Au antrenament, nu glumă, şi s-au umplut de cupe la concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.  continuare »

Fara comentarii »

Vot fara perdea?

Marti, 12 Iunie, 2012

Ospitalitatea moldovenilor este arhicunoscută, iar dărăbănenii s-au vizitat puţin chiar şi în timpul scrutinului electoral, aşa, ca între vecini de urnă.  continuare »

1 Comentariu »

Eu cand vreau sa fluier, arbitrez

Luni, 04 Iunie, 2012

În campania electorală, este foarte greu să arbitrezi şi să păstrezi şi curăţenia. În această perioadă, cu cât "fluieri" mai tare, cu atât mai bine.  continuare »

Fara comentarii »

Fulga de Darabani

Sambata, 02 Iunie, 2012

Consilierul Ministerului Sănătăţii, care a sosit în această săptămână să inspecteze starea tehnică a Spitalului Orăşenesc Darabani, nu a văzut vaca din spatele spitalului, dar oficialului i s-a prezentat maşina eco de tuns iarba a unităţii sanitare. Şi astfel, Darabaniul va avea Centru Multifuncţional de Sănătate.  continuare »

Fara comentarii »

Sexy sanatate

Miercuri, 23 Mai, 2012

În lipsa metodelor clasice de diagnostic şi tratament, defunctul Spital Orăşenesc Darabani ne propune în campania electorală "terapia" cu animatoare. Dacă spital nu e, măcar bal să fie!  continuare »

Fara comentarii »

"Meniul" zilei, la Albesti

Luni, 21 Mai, 2012

În timpul meciului Avântul Albeşti-CS Darabani (3-0) la Fast Food-ul din spatele uneia dintre porţile terenului de fotbal, între crenvuşti şi shaorma era afişat numele candidatului USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru că "...e de-al nostru!"  continuare »

Fara comentarii »

Eu cu cine votez?

Vineri, 27 Aprilie, 2012

Vestitul dărăbănean Scorea doreşte să afle la telefon răspunsul la eterna întrebare: "Eu cu cine votez?"  continuare »

Fara comentarii »

Curcubeul primaverii

Duminica, 22 Aprilie, 2012

Dupa vremea capricioasă de Paşte, se pare că a venit, în sfârşit, primăvara!  continuare »

Fara comentarii »

Zburatorul Khan

Marti, 17 Aprilie, 2012

Portarul dărăbănean Iulian Grigoraş, alias Khan, a zburat printre atacanţii din Hudeşti şi nu le-a permis gazdelor să marcheze nici măcar într-o partidă amicală, după ce meciul fusese omologat 3-0 la "masa verde" pentru CS Darabani.  continuare »

1 Comentariu »

Cine e mai „luceafar”?

Sambata, 14 Aprilie, 2012

Dărăbănenii nu au strălucit în partida cu Luceafărul Mihai Eminescu, dar nu au făcut rabat de la efort şi au reuşit să câştige toate cele trei puncte.  continuare »

Fara comentarii »

Bucurie de Florii

Duminica, 08 Aprilie, 2012

Aşa cum le stă bine unor buni creştini de Florii, jucătorii echipei Sportivul Truşeşti au primit cu zâmbetul pe buze cele cinci goluri marcate de CS Darabani, ei nereuşind să puncteze nici o dată. Adversarul dărăbănenilor (în echipament albastru), mai c-ar bate cuba cu Costel Martiniuc (nr. 12 pe tricou).  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Aleșii locali au defilat pe covorul roșu cu ocazia inaugurării noii suprafețe de joc din Sala de sport a Liceului ”Dimitrie Cantemir”, iar la final au primit medalii.

Sondaj
Credeți că protestele privind starea drumurilor vor avea vreun rezultat?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare