Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

„Florile” verii

Marti, 18 Iunie, 2013

E vară, este vacanţă, iar vestimentaţia elevilor dărăbăneni e una adecvată.  continuare »

Fara comentarii »

Romanescu-san

Luni, 03 Iunie, 2013

Pentru că primarul Costel Romanescu a afirmat că meciul împotriva dărăbănenilor valorează cât un campionat, fiul său Vlad s-a dat peste cap să câştige, iar partida FC Păltiniş-CS Darabani s-a încheiat 2-1.  continuare »

Fara comentarii »

Caldura mare, mon cher!

Miercuri, 22 Mai, 2013

Pentru că nu mai intră în graţiile conducerii PDL, un consilier local din opoziţie s-a pus sub o umbrelă galbenă. Ca să nu-l ardă soarele la următoarele alegeri. Seminţe portocalii sunt doar la spectatorul din centru. Politica şi fotbalul...întotdeuna imprevizibile!  continuare »

Fara comentarii »

Sa-i dam bice pe DN 29A!

Miercuri, 15 Mai, 2013

De când au auzit că se va lărgi drumul naţional care străbate oraşul şi vor fi şi borduri noi, unii căruţaşi circulă prin centrul Darabaniului. Vorba aia: lumină din stânga, lumină din dreapta, deci o iau pe mijloc.  continuare »

Fara comentarii »

Paste fericit!

Vineri, 03 Mai, 2013

Sărbători Pascale binecuvântate dărăbănenilor de pretutindeni!  continuare »

Fara comentarii »

Un fleac, ne-au ciuruit!

Vineri, 19 Aprilie, 2013

O înfrângere de stă calu-n loc la Mihai Eminescu, unde Luceafărul a umilit CS Darabani cu un neverosimil 7-0. Până şi tuşierul Vasile Jităreanu a rămas mască, delegatul gazdelor a crezut că nu vede bine, cu ochelari cu tot, iar suporterul dărăbănean pare să spună: „Un fleac, ne-au ciuruit!”. Copilul care a călătorit peste 100 km pentru a-şi vedea favoriţii a fost cel mai trist. Citiţi pe aceeaşi temă: LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU-CS DARABANI 7-0 ...  continuare »

Fara comentarii »

Suporterii etapei

Duminica, 14 Aprilie, 2013

Cei mari şi cei mici au îngheţat de frig în tribunele Stadionului Orăşenesc din Darabani, asistând la ratările lui Dobrincu, Stîncă sau Bujor din meciul cu Sportivul Truşeşti. Dar răbdarea are şi ea o limită, iar cei mai mulţi dintre spectatori nu au mai apucat să vadă golul victoriei marcat de Vatavu.  continuare »

Fara comentarii »

AdidaS TORSion made in Botosani

Joi, 11 Aprilie, 2013

Botoşănenii se pregătesc de Divizia A, iar încălţămintea sport se găseşte acum efectiv pe toate drumurile.    continuare »

Fara comentarii »

37 pentru Monica

Joi, 04 Aprilie, 2013

37 de elevi dărăbăneni, împreună cu cadrele didactice, colindă zona oraşului Darabani pentru un scop nobil: însănătoşirea colegei lor Monica Tanasă, care suferă de leucemie acută limfoblastică. (foto: Alexandru STOIAN)  continuare »

Fara comentarii »

„Bine ati venit in orasul Darabani!”

Duminica, 31 Martie, 2013

Pe tronsoanele DN 29A în care se termină interzicerea de a depăşi, încep zonele cu pericol de prăbuşire: în primul rând al autoturismului în craterele din asfalt, apoi al indicatorului rutier şi chiar al stâlpilor din afara suprafeţei carosabile...iar peste câţiva metri suntem întâmpinaţi cu mesajul: „Bine aţi venit în oraşul Darabani!”  continuare »

Fara comentarii »

Apa...care nu stinge setea...de victorii

Vineri, 29 Martie, 2013

În asemenea atmosferă incendiară, e clar că e nevoie de multă hidratare.  continuare »

Fara comentarii »

Peisaj de „primavara”

Sambata, 23 Martie, 2013

Cu două zile înainte de Buna Vestire, aşa e „primăvara” la Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Somn usor, CNADNR are grija de tine!

Marti, 12 Martie, 2013

Dacă iarna nu poţi circula pe DN 29A din cauza nămeţilor, primăvara este foarte greu să o faci din cauza gropilor. În acest caz, dărăbănenii îşi iau măsuri de precauţie şi circulă cu patul după ei, în caz că îi fură somnul pe stradă.  continuare »

Fara comentarii »

Martie de ieri si de azi

Miercuri, 06 Martie, 2013

Nici ghioceiii nu mai sunt ce erau odată, florile le comandăm acum online, iar în Teioasa, unde aceşti copii împreună cu profesorul lor culegeau ghiocei acum aproape două decenii, mai sunt în prezent trei stejari seculari în loc de patru.  continuare »

Fara comentarii »

Dragoste fara frontiere

Miercuri, 20 Februarie, 2013

Elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au demonstrat încă o dată că dragostea nu are limite, mai ales în luna iubirii.  continuare »

Fara comentarii »

Peisaj de iarna

Duminica, 10 Februarie, 2013

Decât imaginea maşinilor si a oamenilor înzăpeziţi, mai bine fotografia copacilor înzăpeziţi.  continuare »

Fara comentarii »

Biscuiti „de foc”

Marti, 29 Ianuarie, 2013

În locul biscuiţilor, ajutoare alimentare comunitare, dărăbănenii au primit torţe de Ziua Unirii Principatelor Române. Toată lumea a avut liber la jocul cu focul şi la...ciolan cu fasole!  continuare »

Fara comentarii »

Mica Hora a Unirii

Vineri, 25 Ianuarie, 2013

Cu ocazia aniversării Micii Uniri, micii dărăbăneni au încins o mică horă în centrul oraşului.  continuare »

Fara comentarii »

„Sunt independent, deci ma abtin!”

Miercuri, 16 Ianuarie, 2013

Aşa arată un consilier local independent care se abţine de la a vota un proiect de hotărâre precum cel de stabilire a impozitelor şi taxelor locale.  continuare »

Fara comentarii »

Ger si credinta

Marti, 08 Ianuarie, 2013

Cruci de gheaţă la bisericile din Darabani, credinţă şi speranţe...Crucile se vor topi, nu şi credinţa sau speranţele dărăbănenilor.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Aleșii locali au defilat pe covorul roșu cu ocazia inaugurării noii suprafețe de joc din Sala de sport a Liceului ”Dimitrie Cantemir”, iar la final au primit medalii.

Sondaj
Credeți că protestele privind starea drumurilor vor avea vreun rezultat?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare