Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Hai sa dam mana cu mana...

Sambata, 28 Septembrie, 2013

Cine mai poate să spună că aleşii dărăbăneni nu sunt uniţi când trebuie să voteze?  continuare »

Fara comentarii »

Liniste si siguranta in Darabani

Miercuri, 25 Septembrie, 2013

În condiţiile de faţă, credeţi că va mai îndrăzni cineva să comită vreo ilegalitate în oraşul de pe malul Prutului?  continuare »

Fara comentarii »

 „Drum inzapezit”???

Duminica, 01 Septembrie, 2013

Nu toţi dărăbănenii sunt obişnuiţi cu drumurile proaspăt asfaltate, aşa că indicatorul de interzicere a circulaţiei din cauza drumului înzăpezit, la începutul lunii septembrie, s-ar putea să nu li se pară chiar ieşit din comun. (foto: Roland Teioşanu)  continuare »

Fara comentarii »

 „Meseriasii”

Marti, 27 August, 2013

La meciul Sănătatea Darabani-Venus Coţuşca (3-9), suporterii şi-au demostrat şi ei abilităţile pe marginea terenului, cu mingea... sau cu...şurubelniţa, dar toţi au fost trişti la înfrângerea usturătoare a copiilor lui Caşuba şi Găluşcă.  continuare »

Fara comentarii »

 „Romani pe Marte”

Joi, 22 August, 2013

Nu, dărăbănenii nu sărbătoresc încă dispariţia denivelărilor de pe strada 1 Decembrie, iar indicatorul de circulaţie din imagine nici măcar nu e în Darabani, dar e haios.  continuare »

Fara comentarii »

Gol in tribuna…si in suflet

Marti, 20 August, 2013

A devenit deja o certitudine ca în România fotbalul să fie mai spectaculos în tribune decât pe teren. Aşa a gândit şi un mic suporter dărăbănean care a considerat că mingea stă mai bine la spectatori, care nu prea au ce vedea pe teren. Un „OM cu litere mari”, regretatul Costică Ştefănescu, cu siguranţă le-ar transmite acum din ceruri diriguitorilor fotbalului românesc: „Daţi-le suporterilor fotbalul înapoi!”. Dacă nu a făcut-o deja.  continuare »

Fara comentarii »

Baseu, sat european!?

Vineri, 16 August, 2013

Se ştie şi se vede!  continuare »

Fara comentarii »

De vanzare...in Concesti

Vineri, 09 August, 2013

De când cu dezvoltarea infrastructurii în Conceşti, cu siguranţă s-a modificat şi raportul cerere-ofertă la nivel local.  continuare »

Fara comentarii »

Con-c-esti doresti!

Sambata, 27 Iulie, 2013

Un drum impecabil, lapte proaspăt de la ţară, miere de albine, after-school. Conceşti, venim!  continuare »

Fara comentarii »

Florin “botosel cocosel”

Luni, 22 Iulie, 2013

După ce mascota echipei FC Botoşani, cu nume cam neinspirat Cocoşel Botoşel, a cântat şi a dansat în timp ce gazdele au obţinut primul punct în Liga I, Florin Costea a fost şi el cam “botoşel” pentru că nu i-a ieşit mai nimic în acest meci, dar mai ales “cocoşel”, de-am fost nevoiţi să punem pătrăţelul roşu pe poză.  continuare »

Fara comentarii »

Sa vina CFR-ul!

Sambata, 20 Iulie, 2013

Botoşănenii se îndreaptă cu coşul alb-roşu-albastru plin spre Stadionul Municipal pentru debutul istoric pe prima scenă a fotbalului românesc. Să sperăm că nu ne vom întoarce şi cu plasa plină după confruntarea cu CFR Cluj. Pentru că vara viitoare s-ar putea să nu mai pupăm fotbal de liga I sau a II-a la Botoşani, chiar dacă acum mai amanetăm câte ceva pentru a ne cumpăra abonamente.  continuare »

Fara comentarii »

Drum in lucru, ocolire prin apa

Luni, 15 Iulie, 2013

De când cu modernizarea drumului din Darabani, circulaţia a fost temporar deviată: prin apă...peste fostele borduri. Şi dacă tot nu te-ai „hidratat” suficient, poţi apela la pepenii stradali.  continuare »

Fara comentarii »

„Florile” verii

Marti, 18 Iunie, 2013

E vară, este vacanţă, iar vestimentaţia elevilor dărăbăneni e una adecvată.  continuare »

Fara comentarii »

Romanescu-san

Luni, 03 Iunie, 2013

Pentru că primarul Costel Romanescu a afirmat că meciul împotriva dărăbănenilor valorează cât un campionat, fiul său Vlad s-a dat peste cap să câştige, iar partida FC Păltiniş-CS Darabani s-a încheiat 2-1.  continuare »

Fara comentarii »

Caldura mare, mon cher!

Miercuri, 22 Mai, 2013

Pentru că nu mai intră în graţiile conducerii PDL, un consilier local din opoziţie s-a pus sub o umbrelă galbenă. Ca să nu-l ardă soarele la următoarele alegeri. Seminţe portocalii sunt doar la spectatorul din centru. Politica şi fotbalul...întotdeuna imprevizibile!  continuare »

Fara comentarii »

Sa-i dam bice pe DN 29A!

Miercuri, 15 Mai, 2013

De când au auzit că se va lărgi drumul naţional care străbate oraşul şi vor fi şi borduri noi, unii căruţaşi circulă prin centrul Darabaniului. Vorba aia: lumină din stânga, lumină din dreapta, deci o iau pe mijloc.  continuare »

Fara comentarii »

Paste fericit!

Vineri, 03 Mai, 2013

Sărbători Pascale binecuvântate dărăbănenilor de pretutindeni!  continuare »

Fara comentarii »

Un fleac, ne-au ciuruit!

Vineri, 19 Aprilie, 2013

O înfrângere de stă calu-n loc la Mihai Eminescu, unde Luceafărul a umilit CS Darabani cu un neverosimil 7-0. Până şi tuşierul Vasile Jităreanu a rămas mască, delegatul gazdelor a crezut că nu vede bine, cu ochelari cu tot, iar suporterul dărăbănean pare să spună: „Un fleac, ne-au ciuruit!”. Copilul care a călătorit peste 100 km pentru a-şi vedea favoriţii a fost cel mai trist. Citiţi pe aceeaşi temă: LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU-CS DARABANI 7-0 ...  continuare »

Fara comentarii »

Suporterii etapei

Duminica, 14 Aprilie, 2013

Cei mari şi cei mici au îngheţat de frig în tribunele Stadionului Orăşenesc din Darabani, asistând la ratările lui Dobrincu, Stîncă sau Bujor din meciul cu Sportivul Truşeşti. Dar răbdarea are şi ea o limită, iar cei mai mulţi dintre spectatori nu au mai apucat să vadă golul victoriei marcat de Vatavu.  continuare »

Fara comentarii »

AdidaS TORSion made in Botosani

Joi, 11 Aprilie, 2013

Botoşănenii se pregătesc de Divizia A, iar încălţămintea sport se găseşte acum efectiv pe toate drumurile.    continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Ei sunt doi dintre membrii Ansamblului ”Tudoreanca”. Pe restul participanților la festivalul de datini și obiceiuri de la Darabani vi-i prezentăm foarte curând, imediat ce se dezgheață cardurile cu sute de poze și clipuri foarte interesante.

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare