Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

ZN 8 IN(DE)FINIT

Sambata, 28 August, 2021

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.  continuare »

Fara comentarii »

Made in America!

Luni, 21 Iunie, 2021

Fete și mașini frumoase, ingredientele unei întreceri automobilistice reușite, precum Moldova Classic Rally.  continuare »

Fara comentarii »

Coadă la pască și cozonaci

Sambata, 01 Mai, 2021

Zeci de botoșăneni stau la rând pentru a-și cumpăra bucatele de Paști, o imagine mai des întâlnită în vremurile de mult apuse. Să fie acesta un semn că pandemia este la final sau este acesta chiar rezultatul crizei sanitare?  continuare »

Fara comentarii »

Viișoara la centenar

Sambata, 13 Februarie, 2021

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale. CITIȚI ȘI: Moș Ghiță Cojocariu, după 5 ani de lagăr: Când am văzut satul meu, PARCĂ MERGEAM PRIN NORI FOTO DE COLECTIE   continuare »

Fara comentarii »

Shopping made in Botoșani

Vineri, 22 Ianuarie, 2021

Când veniți la supermarketul din Botoșani, să aveți grijă să nu luați mașina în locul coșului pentru cumpărături!   continuare »

Fara comentarii »

Moș Crăciun a sosit la Darabani!

Joi, 24 Decembrie, 2020

SĂRBĂTORI FERICITE! (Click pe imagine pentru a viziona fotografiile integrale realizate de MD Studio Art)  continuare »

Fara comentarii »

Votăm pentru viitorul copiilor noștri!

Duminica, 27 Septembrie, 2020

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?  continuare »

Fara comentarii »

Zilele Nordului 7

Sambata, 29 August, 2020

Zilele Nordului sub clar de lună...Cei 7 ani de acasă...LA MULȚI ANI!  continuare »

Fara comentarii »

Darabaniul în timpul pandemiei de coronavirus

Sambata, 28 Martie, 2020

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile  continuare »

Fara comentarii »

Micii dărăbăneni, de ziua lor

Duminica, 01 Decembrie, 2019

Ei sunt viitorul! La mulți ani, România!  continuare »

Fara comentarii »

”Chipurile voastre vor da culoare amintirilor mele”

Luni, 03 Iunie, 2019

Imagini surprinse în timpul vizitei la Iași a Papei Francisc, Omul care a făcut să strălucească soarele peste tot unde a fost în România. (Click pe fotomontaj pentru a viziona mai multe imagini)  continuare »

Fara comentarii »

Mica Unire 2019

Duminica, 10 Februarie, 2019

S-au aprins flăcările speranței, la Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Frumoasa și bestia

Joi, 20 Decembrie, 2018

Ei sunt doi dintre membrii Ansamblului ”Tudoreanca”. Pe restul participanților la festivalul de datini și obiceiuri de la Darabani vi-i prezentăm foarte curând, imediat ce se dezgheață cardurile cu sute de poze și clipuri foarte interesante.  continuare »

Fara comentarii »

Respect, Star of Hope!

Duminica, 04 Noiembrie, 2018

Președintele Star of Hope International, împreună cu echipa sa, a venit la Darabani să ne învețe cum să avem grijă de copiii cu dizabilități, dar ne-a predat și o lecție de respect. În imagine, Lennart Eriksson face o reverență în fața tinerei psiholog Camelia Pintilie care ne-a mărturisit că motto-ul ei este: ”Unii fac ceea ce trebuie să facă, iar alții fac ceea ce au fost făcuți să facă” continuare »

Fara comentarii »

Teioasa Trail 2018

Duminica, 02 Septembrie, 2018

Crossul Nordului, competiția la care toți participanții au fost câștigători.  continuare »

Fara comentarii »

”O poartă deschisă spre Europa...”

Duminica, 19 August, 2018

Drumul național de la Darabani la Botoșani trece pe lângă un sat EUROPEAN și o parcare care nu ne face cinste unde găsim ”o poartă deschisă spre EUROPA”. Și noi vrem ca diaspora să vină să ne salveze? Mai ales că putem primi și...”un gulaș GRATUIT”. Click pe fotomontaj pentru imagini mai mari  continuare »

Fara comentarii »

Relaxare totală la fotbal

Duminica, 12 August, 2018

Miză nu, suspans ioc...ca la un meci amical de Liga a V-a.  continuare »

Fara comentarii »

Imagini inedite de la Campionatul Mondial oferite în EXCLUSIVITATE de Darabaneni.ro

Sambata, 07 Iulie, 2018

Parcă toată lumea este numai un zâmbet la cea mai importantă competiție sportivă de pe Mapamond, poate ceva mai puțin nemții, argentinienii și, mai nou, brazilienii. (foto: Mihaela BOTNARI) Click pe fotomontaj pentru a viziona mai multe imagini  continuare »

Fara comentarii »

Imagini de Mondial

Marti, 19 Iunie, 2018

După ce am așteptat 20 de ani să fim și noi acolo (cu echipa de fotbal) și vom mai aștepta cel puțin 4, să ne clătim măcar privirea cu imaginile în exclusivitate cu  senzaționalii suporteri prezenți la Moscova. (corespondență din capitala Rusiei de la Mihaela BOTNARI) Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini  continuare »

Fara comentarii »

La mulți ani, dragi copii!

Vineri, 01 Iunie, 2018

Imaginea copilăriei este unică. Peste 20 de fotografii, care nu mai au nevoie de nici o prezentare, surprinse la manifestările organizate la Darabani cu ocazia Zilei Copilului. (foto: Robert NECHIFOR) Click pe fotomontaj pentru a viziona Galeria de imagini  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare