Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

pierdut buletin

Cartea de identitate a unui dărăbănean a fost găsită pe Aeroportul Luton. ÎL CUNOAȘTEȚI?

Marti, 03 Octombrie, 2017

  O româncă care locuiește în Londra a găsit pe Aeroportul Luton cartea de identitate a unui tânăr originar din Darabani și a a scris pe un site de socializare că a predat buletinul Biroului de obiecte pierdute din aeroport. Mesajul a fost transmis și publicației Darabaneni.ro de către o dărăbăneancă, pentru a-i întinde o mână de ajutor. Dacă îl cunoașteți pe tânărul din imagine, prieteni sau rude ale dărăbăneanului, care ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare