Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Petre Constantin Mesler

SA NE ADUCEM AMINTE de eroii uitati ai Revolutiei

Miercuri, 18 Decembrie, 2013

FILMUL REVOLUTIEI Pe 14 decembrie, câteva manifeste lansate în Piața Unirii îi chemau pe ieșeni la o manifestație anticomunistă. Securitatea a fost foarte vigilentă, i-a arestat pe inițiatori și a înăbușit protestele. A doua zi, la Timișoara, câteva familii de creștini neoprotestanți se strângeau în fața casei lui László Tökés, pentru a-și arăta împotrivirea față de iminenta sa mutare într-un sat din Sălaj. Două zile mai târziu ...  continuare »

Fara comentarii »

ACUM 21 DE ANI… „Revoluţia din 1989 mi-a lăsat un gust amar”

Joi, 09 Decembrie, 2010

Petr3 Constantin Mesler, Constantin Creţu şi Constantin „Dorin” Păduche (foto stânga)…Cei trei au în comun prenumele „Constantin”, au participat la evenimentele din Decembrie 1989 şi nu în ultimul rând, îi caracterizează un bun simţ ieşit din comun. Din păcate, Petre Constantin Mesler nu mai este printre noi, iar Darabaneni.ro a discutat cu ceilalţi doi dărăbăneni, care au participat la Revoluţia din Decembrie 1989. Imediat după ce focul Revoluţiei ...  continuare »

Fara comentarii »

OAMENI, NU ŞOARECI! Pentru ce s-au jertfit eroii Revoluţiei?

Duminica, 05 Decembrie, 2010

Ecranizarea “Oameni şi şoareci” este o capodoperă cinematografică, în care visul personajului interpretat excelent de John Malkovich se năruie brusc, odată cu sfârşitul lui tragic. Personajul principal este sacrificat în final, printr-o decizie şocantă şi greu de înţeles. Au trecut peste două decenii de la Revoluţia din Decembrie ’89 şi foarte multe întrebări au rămas fără răspuns. Foarte multă lume se întreabă „Cine-a tras în noi?... Cine au ...  continuare »

3 Comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare