Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Parohia Adormirii Maicii Domnului

DIALOG crestin-ortodox intre tinerii din Ivancauti si Strahova organizat in comuna Paltinis FOTO

Luni, 17 Martie, 2014

La această întâlnire au participat și membrii Asociației Tinerilor Ortodocşi Români (ATOR) din Darabani cu scopul creării unui liant între educaţia formală şi cea non-formală a elevilor din învăţământul preuniversitar bazat pe conştientizarea valorilor dar şi a problemelor vârstei adolescenţilor. Discuţiile şi dezbaterile libere s-au desfăşurat într-o atmosferă relaxantă. La finalul întâlnirii, preotul Lucian Plugaru, împreună cu câțiva tineri ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare