Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

parlamentari botosaneni

Primarul comunei Hudești a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PSD

Duminica, 17 Septembrie, 2017

Viorel Atomei consideră că s-a făcut o mare nedreptate în momentul în care nu s-au alocat fonduri pentru  școala din Baranca, care a fost serios afectată la inundații, și unde învață în 3 schimburi peste 300 de elevi, majoritatea din familii defavorizate. Viorel Atomei nu dorește să fie un exemplu pentru colegii săi din politică, care au adoptat poziții diferite în ce privește demisia sa, el vrea doar să nu-i dezamăgească pe hudeșteni. Primarul ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Parlamentarii noştri (doar) de ceremonie

Vineri, 23 Iunie, 2017

În ianuarie și februarie parlamentarii botoșăneni ai puterii defilau cu mesaje de susținere a Guvernului Grindeanu. Căutau tot felul de explicații paranoide pentru protestele masive din toată țara și identificau dușmani interni sau externi, într-o stilistică ce i-ar fi făcut invidioși pe redactorii de la Scânteia. În paralel cu aceasta, promiteau marea cu sarea. Sub binecuvântata guvernare a partidului pe care îl slujesc, Botoșaniul ar fi trebuit să devină ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Unde sunt cei care nu mai sunt… susținătorii lui Grindeanu?

Miercuri, 14 Iunie, 2017

În contextul protestelor de la începutul anului, în general, parlamentarii puterii și-au pus pe profilurile de Facebook, imagini sau bannere cu mesaje de susținere a Guvernului Grindeanu. Spuneau ei atunci că, în acel context, în care forțele oculte voiau să distrugă România pură, era de datoria lor să facă zid în jurul omului ales să pună în aplicare programul de guvernare. Cu toții susțineau și înșirau tot felul de cifre, de la creșteri butaforice de ...  continuare »

Fara comentarii »

Scrisoare deschisă adresată unui parlamentar botoşănean „Fii leu şi nu oaie”

Vineri, 03 Februarie, 2017

Graba cu care Guvernul Grindeanu a aprobat ordonanțele ce modifică politica penală a statului, și care, printre altele, prevăd pedepse mult mai mici pentru fapte precum abuzul în serviciu, și dezincriminează neglijența în serviciu, a generat cele mai ample proteste din ultimii 26 de ani. Sute de mii de oameni au ieșit în stradă în peste 60 de orașe din țară. Inclusiv la Botoșani, oamenii și-au manifestat nemulțumirea ieșind la protest două zile la rând. ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentarii botoşăneni faţă cu... realitatea?

Miercuri, 01 Februarie, 2017

Începutul de an nu a fost nici pe departe unul liniștit pentru România. Viața politică este mai agitată ca oricând, iar tensiunile cresc de la o săptămână la alta, proporțional cu dorința guvernului Grindeanu de a deschide pușcăriile și de a dezincrimina parțial o serie de fapte penale. Dorința coaliției PSD-ALDE de a aproba cu orice preț cele două ordonanțe, modul lipsit de transparență în care au acționat, și acțiunile președintelui, care pare să ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentarii şi-au primit mandatele, în timp ce mascaţii au mărşăluit prin faţa Palatului Administrativ FOTO

Duminica, 18 Decembrie, 2016

În mai puţin de 10 minute, judecătoarea Mihaela Ungureanu a înmânat noilor aleşi certificatele doveditoare. „Vă felicităm pentru victoria d-voastră. Vă dorim succes în noile funcţii în care aţi fost aleşi. Să reprezentaţi judeţul cu cinste şi onoare” le-a transmis noilor parlamentari preşedintele BEJ. Majoritatea politicienilor au oferit flori Mihaelei Ungureanu în momentul în care şi-au primit mandatele, social-democraţii dăruindu-şi flori şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Prin vocea unui dărăbănean, PSD face apel la parlamentarii botoşăneni să susţină noul Cod Fiscal

Vineri, 13 Martie, 2015

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută de social-democraţi, Costel Lupaşcu, vicepreşedintele PSD Botoşani a afirmat că proiectul ce priveşte noul Cod Fiscal propus de Guvern conține multe măsuri benefice pentru botoșăneni, care au ca efect reducerea taxelor și crearea de locuri de muncă. Dărăbăneanul a spus că respectivul proiect legislativ include atât măsuri de dreapta – diminuarea fiscalității, dar şi de stânga – crearea de locuri de ...  continuare »

Fara comentarii »

Scrisoare deschisa adresata ministrului Justitiei de parlamentarii botosaneni pentru salvarea Parchetului si Judecatoriei Darabani

Vineri, 14 Februarie, 2014

Senatorii şi deputaţii judeţului Botoşani fac front comun pentru a bloca o iniţiativă legislativă prin care Parchetul şi Judecătoria din Darabani ar urma să fie desfiinţate. Vineri dimineaţă, în 14.02.2014, 8 dintre cei 12 parlamentari semnaseră o adresă către ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, prin care solicită eliminarea poziţiei nr.8-oraşul Darabani din anexa nr. 1 a proiectului de lege privind desfiinţarea unor instanţe judecătoreşti şi a ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare