Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Outlook

ANGAJĂM CONSULTANT VÂNZĂRI GSM

Sambata, 05 Decembrie, 2015

Ce căutăm la următorul Consultant de Vânzări GSM ? - Foarte bune abilităţi de ascultare şi comunicare; - Plăcere autentică de a înţelege nevoile clientului şi a-i propune cele mai potrivite soluţii; - Nevoia de a fi la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie; - Minim studii liceale (studiile universitare finalizate reprezintă un avantaj); - Engleza nivel mediu; - Foarte bune abilităţi de lucru cu calculatorul (Outlook, MS Office). CV-urile se t ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare