Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mirel Morosanu

Zbor lin spre cer, Mirel! GALERIE FOTO & VIDEO

Vineri, 23 Februarie, 2018

”Moartea este tragedia vieții, este cutremurul care zguduie adâncurile ființei, încât la un moment dat ne simțim părăsiți, singuri în fața eternității. Este acel “Eli, Eli, Lama Sabactani” al Domnului de pe cruce. Dar pentru creștin viața nu se termină vinerea pe cruce, viața deabia începe duminica odată cu Învierea. Între timp, avem momente când îi plângem pe cei dragi, începem sa întrezărim acea luminiță de sperantă: “Nu vom privi către ...  continuare »

Fara comentarii »

Mirel Moroșanu a revenit acasă…”Doar împreună cu voi vom putea depăși acest moment extrem de greu” FOTO

Marti, 20 Februarie, 2018

Mirel Moroșanu, tânărul care a sfârșit tragic în Germania, după ce a fost implicat într-un accident de circulație, a fost adus astăzi, la Darabani. Dărăbăneanul avea doar 21 de ani și va fi condus pe ultimul drum, joi, la prânz. Darabaneni.ro și alte ziare din județ au publicat un anunț umanitar, iar dărăbănenii, și nu numai, au sărit în ajutorul familiei pentru a-și repatria copilul decedat. Marți și miercuri, începând cu orele 18:00, es ...  continuare »

Fara comentarii »

TRAGIC Apel umanitar pentru aducerea în țară a dărăbăneanului decedat în Germania

Vineri, 16 Februarie, 2018

În seara zilei de miercuri, 14 februarie, pe o șosea din apropierea orașului Nürnberg din Germania, a avut loc un accident de circulație, în care un tânăr de 21 de ani din Darabani, a decedat pe loc. În jurul orelor 22:00, furgoneta pe care o achiziționase din Olanda, și pe care o aducea în țară, s-a izbit violent de un copac. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul aflat la volan. Acesta era însoțit în străinătate de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare