Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Memorialul „Ion Bordeanu”

Juniorii dărăbăneni au câștigat cea de-a V-a ediție a Memorialului ”Ion Bordeanu” GALERIE FOTO&VIDEO

Duminica, 02 Februarie, 2020

Copiii născuți 2007 și mai mici din cadrul clubului ACS Sporting Darabani s-au impus pentru al doilea an consecutiv la Memorialul ”Ion Bordeanu”, competiție organizată de AJF Botoșani. Juniorii antrenați de Radu Cașuba și Vasile Grigoraș au câștigat toate partidele competiției: 2-1 cu AS Columna Roma, 6-1 cu ACS Rapid Ungureni, 2-0 semifinala cu AS Sportul Flămânzi și 1-0 finala mare cu AS Unirea Săveni, golul v ...  continuare »

Fara comentarii »

Juniorii Sănătăţii, tot locul III la Memorialul „Ion Bordeanu” GALERIE FOTO

Miercuri, 08 Februarie, 2017

Copiii s-au impus categoric şi în finala mică (9-0) cu Columna Roma. În finala mare, Unirea Curteşti a câştigat după lovituri de departajare (5-4) meciul cu Şcoala Tudora. Claudiu-Daniel Coţofrea (Şcoala Tudora) a fost desemnat cel mai tehnic jucător al competiţiei, Iustin-Cristian Gontariu (Unirea Curteşti) a primit titlul pentru cel mai bun portar, iar dărăbăneanul Ştefan-Fabian Zaharia a fost goalgeterul turneului, cu 15 goluri. De asemenea, echipa Columna ...  continuare »

Fara comentarii »

Juniorii Sănătăţii vor participa la cea de-a II-a ediţie a Memorialului „Ion Bordeanu” VEZI programul meciurilor

Joi, 26 Ianuarie, 2017

nbsp;                                                                                 ...  continuare »

Fara comentarii »

Juniorii Sănătăţii vor evolua la Memorialul „Ion Bordeanu”. VEZI programul competiţiei

Duminica, 17 Ianuarie, 2016

Copiii vor juca partide „fulger” de câte două reprize de 10 minute fiecare. Chestionat în privinţa şanselor pe care juniorii dărăbăneni le au la câştigarea acestui turneu, preşedintele Dumitru Dănilă (foto) a explicat: „Tot timpul am fost favoriţi. Depinde şi de copii, ei fiind foarte imprevizibili. La aceste turnee am fost tot timpul corecţi. Alţii au venit cu militari în termen. Respectăm competiţia”. Sănătatea Darabani are în prezent 3 grupe de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare