Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Marian Gradinaru

Marian Grădinaru, finanțator Viitorul Darabani: ”Planurile de viitor sunt destul de mari”

Duminica, 26 Iunie, 2022

„Planurile de viitor sunt destul de mari. Vrem să ne menținem sus în Liga a 3-a, să nu dezamăgim cum a fost data trecută. Îmi pare bine că băieții au ajuns la nivelul acesta, eu o să mă ocup mai departe, sper să am și ajutorul Primăriei și al altor sponsori. De unul singur este foarte greu, dar Primăria a promis că ne va fi alături. Dar acum o să tragem linie, o să facem o analiză a meciului de astăzi pentru că nu mi-a plăcut. O să mai aducem jucători, ...  continuare »

Fara comentarii »

SPORTING  DARABANI a făcut eventul în campionatul județean botoșănean GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 29 Mai, 2022

Dărăbănenii au devenit matematic campionii județului Botoșani, după ce au câștigat la pas duminică, 29 mai, pe teren propriu cu Inter Dorohoi. După un sfert de oră de joc, Alexandru Stancoschi a deschis scorul de la punctul cu var, după penaltiul acordat de centralul Mihail-Gabriel Tănasă. Cinci minute mai târziu, assistul lui Stancoschi demonstrează calitatea de fotbalist a lui Bogdan Melinte, care plasează balonul cu efect în poarta apărată de Lucian ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare