Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Maratonul Nordului
S-a dat startul înscrierilor la Maratonul Nordului 2021
Luni, 01 Februarie, 2021
Maratonul Nordului a fost printre puținele competiții care au reușit în 2020 să-și urmeze programul stabilit. Am fost și norocoși, dar dorim să mulțumim tuturor sportivilor și celor implicați pentru că ne-au fost alături și au respectat regulile sanitare.În 2021 pregătim o nouă ediție Maratonul Nordului, cu cele 2 competiții ale sale mtb și trail. Începând cu 1 februarie sportivii și pasionații de sport sunt invitați pe www.maratonulnordului.ro unde se ... continuare »
Participare internațională la Maratonul Nordului Teioasa Trail VEZI rezultatele GALERIE FOTO
Duminica, 30 August, 2020Ediția din acest an a Teioasa Trail a inclus probele Family, Cross 6km, Cross 12 km și Semimaraton. În contextul pandemiei de coronavirus, startul competiției din Teioasa a fost unul diferențiat, plecându-se în perechi, la distanță de 20 m, s-a coborât spre Biserică, apoi s-a urcat Dealul Holm, cei de la Semimaraton continuând alergarea până la Prut (La Poartă) și apoi 2 km prin pădure, apoi traseul probei de 12 km s-a separat de Semimaratonul care a ... continuare »
Au început înscrierile la Maratonului Nordului. VEZI comunicatul organizatorilor
Duminica, 12 Ianuarie, 2020Anul 2020 este o sărbătoare pe toate planurile, cifrele mistice care ne învăluie oferind un cadru cel puțin incitant. Avem ediția a 7-a la Zilele Nordului sub sloganul #Cei7AniDeAcasă, Maratonul Nordului MTB este la ediție aniversară, a 10-a, iar Maratonul Nordului Teioasa Trail este la ediția a 3-a. Te așteptăm să fii parte din sărbătoarea sportivă a nordului la Maratonul Nordului MTB, Pomârla/29 august și Maratonul Nordului Teioasa Trail, Darabani/ 30 august. ... continuare »
Au început înscrierile la Maratonul Nordului VEZI detalii
Luni, 04 Februarie, 2019
”În 2019 așteptăm peste 700 de participanți din țară și străinătate la cele două competiții sportive ale nordului extrem: Maratonul Nordului MTB (17 august/Pomârla) și Maratonul Nordului Teioasa Trail (18 august/Darabani). După ce în 2018, am introdus categoria Elite la concursul de ciclism, noutatea ediției de anul acesta va fi o probă destinată copiilor la ciclism și proba de semimaraton la concursul de alergare” se arată într-un comunicat al ... continuare »
ZN Au început înscrierile pentru MTB Maratonul Nordului 2017
Vineri, 05 Mai, 2017„Am luat măsuri să avem cele mai bune condiții de concurs anul acesta și sper să avem cât mai mulți participanți la MTB Maratonul Nordului, care să descopere Lunca Prutului și frumusețile zonei pe două roți. Am ajuns la cea de-a șaptea ediție și ne bucurăm că vin tot mai mulți pasionați de ciclism din toată țara, dar și din afară. Îi așteptăm să se înscrie online. Am gândit pentru ei un weekend întreg de activități la Zilele Nordului”, spune ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”