Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Madrid

COMENTARIUL SAPTAMANII 11 martie, a doua zi de nastere pentru unii dintre romani

Miercuri, 12 Martie, 2014

Acum zece ani, pe 11 martie, un număr semnificativ de români care locuiau în capitala Spaniei, luau trenul spre Madrid pentru a ajunge la locul de muncă. Pentru cei mai mulți dintre ei călătoria avea să se transforme într-un coșmar. Fără a cunoaște dedesubturile politicii internaționale, fără a-i interesa ce reprezintă terorismul, aceștia au devenit victime într-un război care nu era al lor. Românii, fără să înțeleagă de ce, au plătit cel mai scump ...  continuare »

Fara comentarii »

FOTOREPORTAJ Cinci zile printre darabanenii din Spania

Joi, 21 Februarie, 2013

Miercuri, orele 20:00, Aeroportul Barajas, Madrid. Urc în mașina unei rude și plecăm spre Guadalajara, unul din orășelele de lângă Madrid unde trăiește o comunitate importantă de români, inclusiv dărăbăneni. Până să ajungem la destinație, fac cunoștință cu peisajul și autostrăzile din Peninsula Iberică. Pe parcursul celor aproximativ 60 de kilometri, halele industriale reprezintă o prezenţă constantă. Motivul călătoriei mele a fost un botez în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare