Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

LuminaMath

Câștigătorii concursului LuminaMath au fost premiați. Trei elevi vor merge într-o tabără națională de matematică FOTO

Miercuri, 21 Martie, 2018

”Felicitări acestor minunați elevi pentru frumoasele rezultate obținute și sunt sigur că vor persevera și vor continua să ne bucure cu rezultatele lor. Felicit și cadrele didactice, care i-au îndrumat, ajutat și călăuzit pașii pe aceste frumoase meleaguri ale matematicii și împreună au reușit să atingă aceste înalte piscuri. Nu în ultimul rând felicitări și părinților care i-au sprijinit, ajutat și crescut, și sunt sigur că aceste diamante care se ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Ei sunt doi dintre membrii Ansamblului ”Tudoreanca”. Pe restul participanților la festivalul de datini și obiceiuri de la Darabani vi-i prezentăm foarte curând, imediat ce se dezgheață cardurile cu sute de poze și clipuri foarte interesante.

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare