Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Loredana Smochina

Casa bunicilor din Cornești, strămutată în…Dublin ”Și cei plecați, si cei rămași în țară duc povara dorului” GALERIE FOTO

Duminica, 11 Februarie, 2018

Cine nu-și amintește de Camelia Cazacu și șezătorile pe care le organiza la Casa bunicilor din Cornești? Educatoarea luptătoare era în stare să meargă până în ”pânzele albe” pentru copiii săi. Numai eu știu ce am ”pățit” pentru că nu am publicat, în primă instanță, fotografii cu ”copiii pinguini” care urcaseră pe scenă printre ultimii în cadrul unui spectacol la Casa de Cultură. După ce a predat 32 de ani la Darabani, Camelia Cazacu ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Ei sunt doi dintre membrii Ansamblului ”Tudoreanca”. Pe restul participanților la festivalul de datini și obiceiuri de la Darabani vi-i prezentăm foarte curând, imediat ce se dezgheață cardurile cu sute de poze și clipuri foarte interesante.

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare