Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liviu Dragnea

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Unde sunt cei care nu mai sunt… susținătorii lui Grindeanu?

Miercuri, 14 Iunie, 2017

În contextul protestelor de la începutul anului, în general, parlamentarii puterii și-au pus pe profilurile de Facebook, imagini sau bannere cu mesaje de susținere a Guvernului Grindeanu. Spuneau ei atunci că, în acel context, în care forțele oculte voiau să distrugă România pură, era de datoria lor să facă zid în jurul omului ales să pună în aplicare programul de guvernare. Cu toții susțineau și înșirau tot felul de cifre, de la creșteri butaforice de ...  continuare »

Fara comentarii »

Academicianul Dănăilă: „Politica este o poveste despre oameni…Eu şi Iliescu suntem la fel?” GALERIE FOTO&VIDEO

Sambata, 19 Noiembrie, 2016

Aşa cum era de aşteptat, discursul ţinut de academicianul Leon Dănăilă în faţa liberalilor a impresionat asistenţa de la Casa Sindicatelor din Botoşani. Neurochirurgul de talie mondială le-a vorbit politicienilor despre valori morale esenţiale vieţii, dar pe care nu le regăsim, din păcate, în politica zilelor noastre, a făcut trimitere la principalii adversari politici social-democraţi, a făcut glume cu preşedintele Alina Gorghiu şi a încheiat încrezător ...  continuare »

Fara comentarii »

Dragnea: „Colegi primari care aveau două, trei…mandate, care au crezut că pot fi aroganţi sau îngâmfaţi, şi care au crezut că de la sine vor fi aleşi, au pierdut”

Joi, 09 Iunie, 2016

„Nu am luat nicio decizie astăzi cu privire la posibile măsuri în organizațiile respective, pentru că vreau ca negocierile (pentru alianțe — n.r.) să nu fie tulburate de acest lucru, dar le-am spus colegilor că, în perioada următoare, o să se întâmple lucrul acesta. După ce vom finaliza negocierile și deciziile importante din Parlament, voi merge prin țară având câteva obiective foarte clare. În primul rând, și le-am spus să se pregătească, voi avea ...  continuare »

Fara comentarii »

Deputatul Costel Şoptică despre „Afacerea cadastru, marca PSD”

Marti, 28 Aprilie, 2015

„Guvernarea PSD a ajuns la părerea Partidului Naţional Liberal, înţelegând necesitatea unui cadastru al României, şi a promis demararea procedurilor pentru asigurarea finanţării acestui mare şi important proiect. Ce este de neînţeles este modul în care miniştrii premierului Ponta abordează problema, crescând valoarea proiectului cu aproape jumătate în doar câteva zile, fără nicio explicaţie” se precizează într-un comunicat de presă al deputatului ...  continuare »

Fara comentarii »

Deputat de Darabani: „De doi ani încoace, PSD nu a mai făcut nimic ca să pună ordine în agricultură”

Miercuri, 11 Martie, 2015

Costel Şoptică, secretarul Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor, a emis o declaraţie politică în care se precizează că definitivarea cadastrului şi comasarea terenurilor agricole reprezintă o prioritate în agricultură. Parlamentarul liberal nu i-a „uitat” nici pe foştii săi colegi din Alianţa USL, social-democraţii, deputatul punctând faptul că, coaliţia PSD-UDMR a respins în primăvara anului 2013 un proiect de lege care prevedea alocarea ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Alegeri castigate legal. Oare si moral?

Miercuri, 05 Noiembrie, 2014

Turul I al alegerilor prezidențiale din 2014 a arătat că, aparent și dintr-o anumită perspectivă, PSD-ul poate juca corect. Adică au închis urnele la orele 21:00, nu la 23:00, așa cum au făcut în 2012  la referendum, au impus declarații precum că nu ai mai votat în altă parte dacă nu ești în localitatea natală, ba mai mult Dragnea afirma că în unele situații a fost dublat numărul secțiilor de vot din străinătate. Nu mai contează că regulile se ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Campania electorala pentru prezidentiale. Un debut anost si fara culoare

Marti, 07 Octombrie, 2014

În primăvară, debutul campaniei pentru alegerile europarlamentare aduceau un plus de dinamism în viața politică a urbei. La orele 00:00, când s-a dat startul campaniei electorale toți candidații erau pe teren și lipeau afișe cu propria imagine. Înconjurați de aplaudaci, aceștia defilau triumfător pe bulevardele principalelor orașe. Echipele de propagandă au fost pe fază, până dimineață toate panourile au fost pline de postere. Pentru alegerile prezidențiale ...  continuare »

Fara comentarii »

4 miliarde alocate de Guvern pentru modernizarea strazilor de legatura cu cartierul Cornesti

Marti, 19 August, 2014

Ultima vizită a şefilor Guvernului la Botoşani a inclus şi acordarea a 112 miliarde de lei vechi pentru 24 de primării din judeţ care au depus proiecte la Ministerul Dezvoltării. Cu 3 luni înaintea alegerile prezidenţiale, guvernanţii alocă 4 miliarde de lei vechi şi pentru reabilitarea arterelor de legătură între centrul oraşului Darabani şi cartierul Corneşti. Primarul Corneliu Aroşoaie a precizat că suma respectivă acoperă aproximativ jumătate din ...  continuare »

Fara comentarii »

VIDEO Arosoaie l-a invitat pe Dragnea la Darabani: „Rezolv eu sa ridicam bariera de la calea ferata din Dorohoi”

Duminica, 18 Mai, 2014

După ce primarul Dorin Alexandrescu a prezentat, printre altele, proiectul ANL din municipiul vecin şi i-a invitat pe şefii Guvernului să viziteze Dorohoiul, Aroşoaie a abordat şi el aceste subiecte în alocuţiunea sa. „Şi noi ca şi celelalte oraşe avem documentaţia depusă pentru ANL, avem  depusă documentaţia pentru 48 de apartamente şi vile, pentru că suntem o zonă de pe malul Prutului, îmi pare rău să vă spun, e un pic mai sărăcăcioasă, vă ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare