Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

justitie

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Justiţia, „frâna” care blochează drumul României spre progres

Vineri, 02 Iunie, 2017

De ceva vreme, aproape am uitat de programul de guvernare, am tras România puțin pe dreapta, din drumul ei spre înaltele culmi de progres, pentru a ne rezolva problemele din justiție. Asta e, nu putem merge mai departe cu piatra asta de moară de picior. Pur și simplu, acolo, la masa bogaților nu o să ne primească dacă vom rămâne „o dictatură a procurorilor”. Trebuie oprit odată și odată spectacolul acesta al cătușelor, al arestărilor, al condamnărilor chiar ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare