Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Jose Luis Rodriquez Zapatero

IN MEMORIAM 11 MARTIE 2004, MADRID „Nu trece nici un 11 martie fara sa nu-mi amintesc cat de norocoasa am fost”

Luni, 11 Martie, 2013

În  dimineața zilei de 11 martie 2004, viața își desfășura cursul ei normal, la Madrid. Nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple. Terorismul avea să lovească, de această dată, în inima Europei. La orele 7:39, 10 bombe aveau să explodeze aproape simultan în patru trenuri de navetiști ce îi duceau pe oameni la serviciu. Bilanțul, cutremurător, 192 de morți și peste 1 000 de răniți. În trenuri, pe lângă muncitori se aflau elevi și studenți. Din cei ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare