Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

jandarmi

Jandarmii vor supraveghea Unirea Principatelor Române şi la Darabani

Marti, 24 Ianuarie, 2017

  În data de 24 ianuarie a.c., jandarmii botoșăneni vor asigura ordinea și siguranța la manifestările publice organizate cu prilejul împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, în cooperare cu efective de poliție, pompieri și polițiști locali. Dimineața, începând cu orele 10:00, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor fi prezenți la depunerea de coroane de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 200 de jandarmi la datorie de Crăciun. VEZI recomandările lor

Sambata, 24 Decembrie, 2016

În perioada care urmează, Jandarmeria Română a dispus intensificarea măsurilor și suplimentarea efectivelor, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică, la nivel national, precum și pentru soluționarea operativă a sesizărilor cetățenilor. Jandarmii vor  asigura măsuri de ordine și siguranță publică atât pe timp de zi, cât şi de noapte, în zonele aglomerate (evenimente cultural-artistice, gări, autogări, discoteci, ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile disponibile în unităţile de învăţământ ale Jandarmeriei

Sambata, 02 Mai, 2015

„Pentru relaţii suplimentare, apelaţi numărul de  telefon 0231/511533 (interior 24527)  iar pentru înscriere vă aşteptăm la sediul unităţii din strada I.C. Brătianu nr. 110 din mun. Botoşani. Persoane de contact:  locotenent Panaite Florentin, plutonier major Stoleru Ştefan sau plutonier major Pintilie Cristian. De asemenea, pe site-ul www.jandarmeriabotosani.ro , la sectiunea  Cariera – Anunt admitere 2015 , sunt postate toate informatiile ...  continuare »

Fara comentarii »

Fetiţă de 2 ani lăsată nesupravegheată, găsită de jandarmi pe o stradă din Darabani

Miercuri, 04 Martie, 2015

Jandarmii au încercat să discute cu fetița în vârstă de aproximativ 2 ani și jumătate, dar nu au reușit să afle unde locuiește sau dacă părinții sunt prin apropiere. Vânzătoarea de la un magazin aflat în preajma liceului a lămurit parțial situația, spunându-le jandarmilor că a mai văzut-o pe fetiță și le-a indicat strada pe care stă. În urma verificărilor efectuate, a fost identificată locuința de domiciliu, unde au luat legătura cu mama copilei. ...  continuare »

Fara comentarii »

Jandarmii vor asigura liniştea şi ordinea la aniversarea Micii Uniri de la Darabani

Vineri, 23 Ianuarie, 2015

Jandarmii vor fi alături de cetăţeni şi oficialităţi începând de la orele 11:00, cu ocazia depunerilor de coroane la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din faţa I.P.J.Botoşani, iar de la orele 16:00 vor lua măsurile necesare pentru asigurarea unui cadru civilizat la spectacolul folcloric susţinut de Rapsozii Botoşanilor în Piaţa Revoluţiei. La finalul spectacolului care va avea loc în incinta Casei de Cultură din Darabani, oamenii legii vor supraveghea ...  continuare »

Fara comentarii »

Scandalagii amendaţi de jandarmi cu 1600 lei

Marti, 13 Ianuarie, 2015

Un scandal provocat de mai multe persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice la un bar din zona Autogării Darabani, continuat și în stradă, a fost aplanat de jandarmi, care au intervenit pentru stoparea acestuia și identificarea celor implicați. Patru tineri, care în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 02:00, și-au adresat reciproc injurii și amenințări și au tulburat ordinea și liniștea publ ...  continuare »

Fara comentarii »

Aproape 250 de jandarmi pregătiţi să intervină de Revelion

Miercuri, 31 Decembrie, 2014

În perioada 31.12.2014 - 04.01.2015, aproximativ 250 de jandarmi vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările cu public numeros ocazionate de trecerea dintre ani, precum şi la misiunile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, executate atât independent, cât şi în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, Poliţiei Locale Botoşani şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ...  continuare »

Fara comentarii »

Jandarmii nu stau cu mana în sân nici de Crăciun. VEZI misiunile oamenilor legii

Joi, 25 Decembrie, 2014

Jandarmii vor acţiona în vederea asigurării unui climat civilizat de ordine şi siguranţă publică, pentru ca liniştea cetăţenilor din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni, care serbează Naşterea Mântuitorului, să nu fie afectată de producerea unor fapte antisociale, de natură penală sau contravenţională. Jandarmii vor patrula, în vederea prevenirii faptelor antisociale, şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 1170 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne mobilizati pentru alegerile europarlamentare „Voteaza legal”

Sambata, 24 Mai, 2014

Scopul campaniei este informarea, prevenirea şi conștientizarea cetățenilor români, cu drept de vot, asupra sancţiunilor aplicate în cazul nerespectării legislaţiei în vigoare. Reamintim că potrivit articolului 387 din Codul Penal (Frauda la vot) votarea de două sau mai multe ori, sau introducerea în urnă a mai multor buletine de vot, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor ...  continuare »

Fara comentarii »

17 biserici, inclusiv cele din Darabani, monitorizate de jandarmi in noaptea de Inviere

Sambata, 19 Aprilie, 2014

Sâmbătă, 19 aprilie a.c., jandarmii botoşăneni vor  acţiona pentru ca ordinea şi liniştea publică cu ocazia slujbei de Înviere  să nu fie în nici un fel tulburată, la 17 biserici din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni. De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările  religioase organizate la mănăstirile Vorona, Zosin şi Gorovei, din judeţul Botoşani, prilejuite de Sărbătorile ...  continuare »

Fara comentarii »

Politisti si jandarmi, actiune pentru combaterea sederii ilegale in Romania

Miercuri, 26 Martie, 2014

Cu această ocazie a fost depistată cu şedere ilegală S.A., în vârsta de 35 ani, din Republica Moldova. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză a încălcat regimul specific permisului de mic trafic de frontieră. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Botoşani au emis pe numele persoanei în cauză decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriul naţional în termen de 15 ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 200 de jandarmi aflati la datorie in perioada 8-10 martie

Sambata, 08 Martie, 2014

Scopul acestor acţiuni este creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului şi a comunităţilor din mediul urban şi rural. Jandarmeria recomandă cetăţenilor să solicite cu încredere şi în cel mai scurt timp intervenţia forţelor de ordine, în mod direct sau prin apel 112, în cazul în care observă producerea unor fapte care aduc atingere ordinii şi liniştii publice sau de altă natură, pentru ca intervenţia acestora să fie promptă şi să aibă efectul ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 250 de jandarmi botosaneni vor fi la datorie de Craciun

Miercuri, 25 Decembrie, 2013

Jandarmii vor acţiona în vederea asigurării unui climat civilizat de ordine şi siguranţă publică, pentru ca liniştea cetăţenilor din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni, care serbează Naşterea Mântuitorului, să nu fie afectată de producerea unor fapte antisociale, de natură penală sau contravenţională. Jandarmii vor patrula, în vederea prevenirii faptelor antisociale, şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare