Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ITM Botosani

Sute de petarde gasite in locuinta unui hudestean. Politistii deruleaza campania „Foc de artificii”

Sambata, 21 Decembrie, 2013

Au fost constatate 2 infracţiuni şi o contravenţie, prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor expozive şi au fost confiscate 502 bucăţi obiecte pirotehnice. Astfel, la domiciliul lui A. Ioan de 44 ani, din comuna Hudeşti, judeţul Botoşani, poliţiştii au depistat 420 bucăţi petarde, pe numele bărbatului fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare