Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ISU “Nicolae Iorga” Botoşani

ISU Botoșani continuă campania de recrutare a voluntarilor care să li se alăture pompierilor în misiuni!

Luni, 31 Decembrie, 2018

Dosarul candidatului trebuie să conţină: cererea de înscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani), copie după actul de identitate, avizul psihologic cu mențiunea ”apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU”, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţa medicală din care să reiasă cumulativ  cel puțin două din următoarele criterii: nu se află în evidență ...  continuare »

Fara comentarii »

Bisericile din judeţ, luate la puricat de pompieri

Luni, 18 Aprilie, 2016

Timp de trei săptămâni, personalul Inspecţiei de Prevenire va trece pragul bisericilor şi mănăstirilor pentru a verifica respectarea condiţiilor de securitate la incendiu şi/sau protecţie civilă, dotarea cu mijloace de primă intervenţie pentru stingerea incendiilor (stingătoare, accesorii la panourile de incendiu) şi starea acestora, existenţa şi starea/practicabilitatea căilor de acces şi evacuare (interioare şi exterioare), existenţa rezervoarelor de apă ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI sfaturile pompierilor la trecerea dintre ani. Restaurantele care organizează Revelionul verificate

Joi, 31 Decembrie, 2015

Restaurantele din judeţ, unde vor fi organizate mese festive în noaptea de Revelion, au fost verificate de inspectorii Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani. Acţiunea a avut ca scop preîntâmpinarea, reducerea sau eliminarea riscurilor de producere a situaţiilor de urgenţă şi a consecinţelor acestora, protecţia populaţiei, mediului, bunurilor şi valorilor. ...  continuare »

Fara comentarii »

Bisericile au fost verificate de pompieri

Sambata, 11 Aprilie, 2015

Pe timpul controalelor, inspectorii de prevenire au constatat abateri de la legislaţia în domeniul situaţiilor de urgenţă respectiv, neverificarea periodică a stingătoarelor din dotare prin firme specializate la expirarea perioadei de garanţie sau a instalaţiilor paratrăsnet, exploatarea instalaţiilor electrice cu defecţiuni sau improvizaţii, dotarea incompletă a panourilor de incendiu cu accesoriile p.s.i specifice (găleţi, lopeţi, târnăcoape, căngi), ...  continuare »

Fara comentarii »

Ziua Protectiei Civile din Romania „Un an...doar cu evenimente dorite”

Vineri, 28 Februarie, 2014

Numită şi „Arma vieţii”, având ca deviză motto-ul „Cu viaţa mea apăr viaţa”, Protecţia Civilă este o componentă a apărării naţionale, cuprinzând un complex de măsuri pentru ocrotirea populaţiei, a bunurilor materiale în caz de război, calamităţi sau catastrofe, asigurând condiţiile necesare supravieţuirii acestora. Astăzi, atribuţiile protecţiei civile sunt îndeplinite de către Inspectoratul General şi inspectoratele judeţene pentru situaţii ...  continuare »

Fara comentarii »

Locuinta din comuna Hudesti in flacari, pagube estimate la cca. 10.000 lei

Sambata, 22 Iunie, 2013

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi opt servanţi-pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Hudeşti. De asemenea, la locul incendiului a sosit şi autospeciala SVSU Darabani. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea o parte din acoperişul casei, bunurile ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 1300 de politisti, jandarmi, pompieri si alti lucratori ai MAI, mobilizati la alegeri

Vineri, 07 Decembrie, 2012

Astăzi, 07.12.2012, în baza solicitării Instituţiei Prefectului Judeţului Botoşani şi în conformitate cu prevederile planului de măsuri al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani pentru îndeplinirea misiunilor circumscrise procesului electoral din data de 09.12.2012, 29 de jandarmi vor însoţi reprezentanţii prefecturii în vederea asigurării  protecţiei transportului buletinelor de vot şi a celorlalte materiale specifice votării. Misiunea a început ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare