Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii dărăbăneni au făcut ISTORIE. Primele trei locuri adjudecate la olimpiada județeanăPentru al treilea an consecutiv, elevii dărăbăneni reușesc să-și adjudece locul I la olimpiada de istorie, faza județeană, la clasa a VIII-a. Anul acesta, elevii Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă” au ocupat toate locurile de pe podium, plus o mențiune.

Pe 18 martie, a avut loc la Colegiul Național „August Treboniu Laurian” din Botoșani, etapa județeană a olimpiadei la disciplina Istorie. La clasa a VIII-a, din partea Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă” din Darabani au participat cinci eleve: Adriana Teioșanu, Andreea Timofte, Denisa Cliveț, Adelina Agavriloaie și Denisa Bojoga. Trei dintre acestea au ocupat toate locurile de pe podium, astfel: locul I, cu 97 de puncte Adriana Teioșanu, locul II, cu 92 de puncte Andreea Timofte, locul III, cu 87 de puncte Denisa Cliveț. Adelina Agavriloaie, cu 81 de puncte a obținut o mențiune, în timp ce Denisa Bojoga a fost, la rândul ei, foarte aproape de un premiu. Ca urmare a acestor rezultate, Adriana Teioșanu va reprezenta județul Botoșani la etapa națională, găzduită de municipiul Râmnicu-Vâlcea, în perioada 10-14 aprilie.Toate cele cinci eleve sunt membre ale centrului de excelență la disciplina Istorie, care funcționează în cadrul Școlii „Leon Dănăilă” din Darabani și sunt coordonate de profesorul Lucian Florea. Deși remarcabilă, performanța de anul acesta nu este surprinzătoare, dacă luăm în considerare faptul că și în 2020 și în 2022, elevi ai Școlii „Leon Dănăilă” au avut rezultate similare, iar anul trecut elevul Rareș Mandache a obținut locul I la etapa națională.

Despre eleva Adriana Teioșanu, profesorul Lucian Florea a declarat că aceasta „a participat în gimnaziu la câteva concursuri de Istorie, organizate de Facultatea de Istorie a Universității București, unde a obținut mai multe  premii și la o serie de concursuri la limba română, pe teme de gramatică, literatură și oratorie, unde s-a făcut, de asemenea, remarcată”(A.D.A.)
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian Florea
11:14 pm Luni, 20 Martie, 2023

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare