Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

istoria epidemiilor

Istoria epidemiilor și conspirațiile care ne îmbolnăvesc mai tare „Să nu dăm mâna astăzi, ca să ne putem îmbrățișa mâine”

Vineri, 20 Martie, 2020

De-a lungul secolelor, aceste meleaguri au fost lovite de nenumărate ori de epidemii. La aceste molime s-au adăugat dezastre naturale sau războaie, situații limită pe care strămoșii noștri le-au depășit fără a avea infrastructura medicală de astăzi, paleta largă de medicamente sau mijloacele de informare de care beneficiem acum. Cu secole în urmă, oamenii se raportau la aceste molimi ca la niște pedepse divine, de fiecare dată imaginându-și că urmează ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare