Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ion Iliescu

SA NE ADUCEM AMINTE de eroii uitati ai Revolutiei

Miercuri, 18 Decembrie, 2013

FILMUL REVOLUTIEI Pe 14 decembrie, câteva manifeste lansate în Piața Unirii îi chemau pe ieșeni la o manifestație anticomunistă. Securitatea a fost foarte vigilentă, i-a arestat pe inițiatori și a înăbușit protestele. A doua zi, la Timișoara, câteva familii de creștini neoprotestanți se strângeau în fața casei lui László Tökés, pentru a-și arăta împotrivirea față de iminenta sa mutare într-un sat din Sălaj. Două zile mai târziu ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare