Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

inundatii Prut

CODUL ROȘU întrerupe apa în Lișmănița, Eșanca, Bajura, Teioasa și Cornești

Miercuri, 24 Iunie, 2020

Ca urmare a  avertizărilor hidrologice cod roșu pe râul Prut, autoritățile locale din Darabani anunță populația că alimentarea cu apă va fi sistată pe zonele Lismănița, Eșanca, Bajura, Teioasa, Cornești, începând cu data de 24.06.2020, orele 17:00, pe perioada valabilității codului roşu. Totodată Primăria Darabani recomandă dărăbănenilor care locuiesc la blocuri să consume cu moderație apa potabilă deoarece rezerv ...  continuare »

Fara comentarii »

COD PORTOCALIU de inundații pe râul Prut

Vineri, 03 Mai, 2019

La aceeași ora, la Rădăuți Prut, nivelul apei era de 391 cm, cu 101 cm peste cota de atenție. Aici, tendința este de creștere.  Pe timpul nopții, prefectul  județului Botoșani, Dan Constantin Slincu si inspectorul șef al ISU Botoșani, col. dr. ing. Mihail Cristian Amarandei , s-au deplasat în zonele aflate sub incidența Codului Portocaliu de inundații si si au verificat daca măsurile stabilite prin  sedinta CJSU sunt aplicate. Totodată, s-au ...  continuare »

Fara comentarii »

Servicii de permanenta la primariile din zona orasului Darabani datorita codului portocaliu de inundatii

Vineri, 30 Mai, 2014

„Primăriile tuturor unităţilor administrativ - teritoriale ale judeţului şi Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă au obligaţia să monitorizeze debitele cursurilor râurilor şi să asigure intervenţia imediată pentru împiedicarea blocajelor la poduri, dar şi în cazul formării torenţilor pe pantele dealurilor. În mod deosebit, trebuie să asigure avertizarea populaţiei din zonele de risc şi evacuarea acesteia la nevoie. În această perioadă, la ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare