Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
interviu Leon Danaila Darabaneni.ro
COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII De ziua academicianului Leon Dănăilă, să ne hotărâm care ne sunt valorile
Joi, 01 Iulie, 2021

La fiecare moment aniversar, precum acesta, inevitabil este adusă în discuție și problema aprecierii personalităților în timpul vieții lor. Cu riscul de a fi înțeles greșit, Leon Dănăilă nu este o personalitate ignorată în România. Dimpotrivă, în ultimii ani pare că a devenit pentru mulți, chiar un vector de imagine supralicitat. Dacă vrei să te prezinți ca mare iubitori de patrie rostogolești pe internet imaginea cu celebrul chirurg în metrou. ... continuare »
LEON DĂNĂILĂ: „La facultate m-am dus cu o traistă legată în trei colţuri” I
Marti, 21 Iunie, 2016

Numele lui Leon Dănăilă, aparent, nu are nevoie de nici o prezentare. Cele peste 30000 de intervenții chirurgicale, 36 de cărți, sutele de articole, participările la manifestări științifice în afara țării, premiile internaționale, am putea crede că spun totul despre neurochirurgul originar din Darabani. Dar poate oare statistica să cuprindă întreaga dimensiune a unei asemenea personalități? În spatele acestor realizări remarcabile este o viață de om, cu ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”