Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botosani

Peste 200 de jandarmi la datorie de Crăciun. VEZI recomandările lor

Sambata, 24 Decembrie, 2016

În perioada care urmează, Jandarmeria Română a dispus intensificarea măsurilor și suplimentarea efectivelor, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică, la nivel national, precum și pentru soluționarea operativă a sesizărilor cetățenilor. Jandarmii vor  asigura măsuri de ordine și siguranță publică atât pe timp de zi, cât şi de noapte, în zonele aglomerate (evenimente cultural-artistice, gări, autogări, discoteci, ...  continuare »

Fara comentarii »

Jandarmii vor asigura liniştea şi ordinea la aniversarea Micii Uniri de la Darabani

Vineri, 23 Ianuarie, 2015

Jandarmii vor fi alături de cetăţeni şi oficialităţi începând de la orele 11:00, cu ocazia depunerilor de coroane la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din faţa I.P.J.Botoşani, iar de la orele 16:00 vor lua măsurile necesare pentru asigurarea unui cadru civilizat la spectacolul folcloric susţinut de Rapsozii Botoşanilor în Piaţa Revoluţiei. La finalul spectacolului care va avea loc în incinta Casei de Cultură din Darabani, oamenii legii vor supraveghea ...  continuare »

Fara comentarii »

Scandalagii amendaţi de jandarmi cu 1600 lei

Marti, 13 Ianuarie, 2015

Un scandal provocat de mai multe persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice la un bar din zona Autogării Darabani, continuat și în stradă, a fost aplanat de jandarmi, care au intervenit pentru stoparea acestuia și identificarea celor implicați. Patru tineri, care în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 02:00, și-au adresat reciproc injurii și amenințări și au tulburat ordinea și liniștea publ ...  continuare »

Fara comentarii »

Aproape 250 de jandarmi pregătiţi să intervină de Revelion

Miercuri, 31 Decembrie, 2014

În perioada 31.12.2014 - 04.01.2015, aproximativ 250 de jandarmi vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările cu public numeros ocazionate de trecerea dintre ani, precum şi la misiunile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, executate atât independent, cât şi în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, Poliţiei Locale Botoşani şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ...  continuare »

Fara comentarii »

Jandarmii nu stau cu mana în sân nici de Crăciun. VEZI misiunile oamenilor legii

Joi, 25 Decembrie, 2014

Jandarmii vor acţiona în vederea asigurării unui climat civilizat de ordine şi siguranţă publică, pentru ca liniştea cetăţenilor din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni, care serbează Naşterea Mântuitorului, să nu fie afectată de producerea unor fapte antisociale, de natură penală sau contravenţională. Jandarmii vor patrula, în vederea prevenirii faptelor antisociale, şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de ...  continuare »

Fara comentarii »

STOP VIOLENTEI IN SCOLI! INDIFERENTA DOARE! VEZI sfaturile jandarmilor pentru elevi

Duminica, 21 Septembrie, 2014

În anul şcolar precedent, jandarmii botoşăneni au executat nu mai puţin de 183 de activităţi preventive în instituţii de învăţământ preuniversitar din judeţul Botoşani. Elevii din  şcolile botoşănene vor primi de la jandarmi sfaturi referitoare la modul de comportare şi autoprotecţia personală, atât pe timpul prezenţei la cursuri, cât şi pe timpul deplasării la şcoală, pentru a evita să devină victimele unor fapte antisociale. Activităţile ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 250 de jandarmi botosaneni vor fi la datorie de Craciun

Miercuri, 25 Decembrie, 2013

Jandarmii vor acţiona în vederea asigurării unui climat civilizat de ordine şi siguranţă publică, pentru ca liniştea cetăţenilor din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni, care serbează Naşterea Mântuitorului, să nu fie afectată de producerea unor fapte antisociale, de natură penală sau contravenţională. Jandarmii vor patrula, în vederea prevenirii faptelor antisociale, şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie ...  continuare »

Fara comentarii »

Alimente impartite de jandarmi persoanelor afectate de nameti FOTO

Sambata, 22 Decembrie, 2012

De asemenea, efectivele de jandarmi participante la misiune au acordat sprijin persoanelor vârstnice sau bolnave , prin îndepărtarea zăpezii din curţi, pentru uşurarea accesului la anexele gospodăreşti. „Şi în perioada următoare, jandarmii vor fi pregătiţi să intervină în sprijinul populaţiei, dacă situaţia o va impune, pentru ajutorarea persoanelor afectate de căderile de zăpadă şi de viscol”, ne-a comunicat plt. maj. Dan Izotov, purtător de cuvânt ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare