Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

infarctul miocardic

SFATUL MEDICULUI Cum recunoaştem infarctul miocardic?

Luni, 09 Noiembrie, 2015

Inima este de fapt un mușchi (miocardul) care se „hrănește” din arterele coronare (arterele sunt vase de sânge care aduc oxigen) ce provin din aortă, cel mai mare vas de sânge din organism. Pe parcursul vieții, anumiți factori de risc (obezitatea, alimentația nesănătoasă bogată în grăsimi, sedentarismul, fumatul, hipertensiunea arterială) favorizează formarea și creșterea în dimensiuni a plăcilor de colesterol la nivelul acestor artere, îngustându-le ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare