Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

IJJ Botosani

Jandarmii botoșăneni, alături de credincioși în Noaptea de Înviere

Vineri, 06 Aprilie, 2018

În perioada Sărbătorilor Pascale, jandarmii vor intensifica misiunile de menținere a ordinii și liniștii publice în sistem integrat, în mediul urban și rural, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și intervenția la apelurile făcute de cetățeni prin numărul unic de urgență 112, precum și misiunile de pază și protecție instituțională la obiectivele asigurate ...  continuare »

Fara comentarii »

Sancţiuni aplicate de jandarmi de Paşte

Miercuri, 19 Aprilie, 2017

În perioada 15 – 17 aprilie a.c., jandarmii botoșăneni au acționat independent și în cooperare cu efective de poliție pentru menținerea ordinii și liniștii publice în municipiile Botoșani, Dorohoi și orașele Darabani și Săveni, precum și la manifestările publice cu caracter religios care au avut loc în această perioadă. Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale în valoare ...  continuare »

Fara comentarii »

Jandarmii, în misiune de Înviere

Vineri, 14 Aprilie, 2017

În perioada sărbătorilor pascale, jandarmii vor executa misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice în sistem integrat, în mediul urban și rural, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și intervenția la apelurile făcute de cetățeni prin numărul unic de urgență 112, precum și misiuni de pază și protecție instituțională la obiectivele asigurate cu pază ...  continuare »

Fara comentarii »

CA LA…PLEVNA Un scandalagiu s-a luat la harţă cu toată lumea, s-a „luptat” cu mobilierul, chiar şi cu aparatele dintr-un bar

Marti, 14 Februarie, 2017

Cu toate că agresorul nu a dorit să declare nimic referitor la cele petrecute în după-amiaza zilei de 11 februarie a.c., într-un bar din cartierul Plevna, jandarmii au pus ,,cap la cap” declarațiile martorilor, clarificând întreaga situație de fapt. ,,Vizibil aflat sub influența băuturilor alcoolice”, după cum a relatat barmanul de serviciu, bărbatul a intrat în bar, adresând injurii consumatorilor și lovind cu picioarele în mobilier și aparatele de jocuri ...  continuare »

Fara comentarii »

Măsuri de securitate maximă pentru alegerile parlamentare. VEZI şi comunicatul Jandarmeriei

Sambata, 10 Decembrie, 2016

    În conformitate cu prevederile Planului General de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne,  Jandarmeria  Română a dispus intensificarea măsurilor şi suplimentarea efectivelor, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranţă şi linişte publică, la nivel national, cu ocazia desfăşurării alegerilor parlamentare. Astfel, sâmbătă, 10 decembrie a.c., Jand ...  continuare »

Fara comentarii »

„Distracţie” de week-end terminată la spital pentru un tânăr de 27 de ani

Luni, 28 Noiembrie, 2016

Agresorul a susținut că s-a speriat de gestul făcut de tânărul de 27 de ani și, necunoscând intențiile acestuia, a ripostat lovindu-l cu pumnul în zona feței. În momentul sosirii jandarmilor, cele două persoane implicate în scandal își adresau injurii, oamenii legii intervenind pentru aplanarea situației conflictuale. Victima a fost transportată la spital de o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale, deoarece sângera în urma loviturii primite. ...  continuare »

Fara comentarii »

Razii ale poliţiştilor în Darabani şi comunele limitrofe

Duminica, 21 August, 2016

În zilele de 18 şi 19 august a.c., pe raza oraşului Darabani şi a comunelor arondate, s-au desfăşurat acţiuni pe linia combaterii faptelor antisociale şi creşterii gradului de siguranţă publică. Poliţiştii din zonele de competenţă au acţionat cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi a poliţiştilor de ordine publică din cadrul I.P.J. Botoşani.   Poliţiştii au legitimat peste 170 de persoane şi au ...  continuare »

Fara comentarii »

Tânăr umplut de sânge la 4 dimineaţa, scăpat de jandarmi din mâinile agresorilor

Luni, 23 Mai, 2016

În dimineaţa zilei de duminică, 22 mai a.c., în jurul orelor 04:00, un echipaj de jandarmi care executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în oraşul Darabani, o observat cum trei tineri loveau cu pumnii şi picioarele o persoană căzută la pământ. Agresiunea a avut loc la intersecţia străzilor Unirii şi 1 Decembrie, în apropierea unui club din localitate, iar jandarmii au intervenit imediat, oprindu-i pe cei trei tineri din acţiunea lor. ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile disponibile în unităţile de învăţământ ale Jandarmeriei

Sambata, 02 Mai, 2015

„Pentru relaţii suplimentare, apelaţi numărul de  telefon 0231/511533 (interior 24527)  iar pentru înscriere vă aşteptăm la sediul unităţii din strada I.C. Brătianu nr. 110 din mun. Botoşani. Persoane de contact:  locotenent Panaite Florentin, plutonier major Stoleru Ştefan sau plutonier major Pintilie Cristian. De asemenea, pe site-ul www.jandarmeriabotosani.ro , la sectiunea  Cariera – Anunt admitere 2015 , sunt postate toate informatiile ...  continuare »

Fara comentarii »

Fetiţă de 2 ani lăsată nesupravegheată, găsită de jandarmi pe o stradă din Darabani

Miercuri, 04 Martie, 2015

Jandarmii au încercat să discute cu fetița în vârstă de aproximativ 2 ani și jumătate, dar nu au reușit să afle unde locuiește sau dacă părinții sunt prin apropiere. Vânzătoarea de la un magazin aflat în preajma liceului a lămurit parțial situația, spunându-le jandarmilor că a mai văzut-o pe fetiță și le-a indicat strada pe care stă. În urma verificărilor efectuate, a fost identificată locuința de domiciliu, unde au luat legătura cu mama copilei. ...  continuare »

Fara comentarii »

Dupa ce au prins 25 kg de peste la iazul „Calul Balan” din Hudesti, doi ,,pescari” s-au ales la Botosani cu dosar penal

Vineri, 15 August, 2014

Miercuri dimineaţă, la orele 06:15, pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, jandarmii au depistat doi bărbaţi care scoteau peştele prins în două plase monofilament. Deoarece cele două persoane nu au putut dovedi provenienţa peştelui, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, pentru continuarea verificărilor. Jandarmii au stabilit faptul că cei doi au sustras peştele cu ajutorul plaselor monofilament, în ...  continuare »

Fara comentarii »

17 biserici, inclusiv cele din Darabani, monitorizate de jandarmi in noaptea de Inviere

Sambata, 19 Aprilie, 2014

Sâmbătă, 19 aprilie a.c., jandarmii botoşăneni vor  acţiona pentru ca ordinea şi liniştea publică cu ocazia slujbei de Înviere  să nu fie în nici un fel tulburată, la 17 biserici din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni. De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările  religioase organizate la mănăstirile Vorona, Zosin şi Gorovei, din judeţul Botoşani, prilejuite de Sărbătorile ...  continuare »

Fara comentarii »

Politisti si jandarmi, actiune pentru combaterea sederii ilegale in Romania

Miercuri, 26 Martie, 2014

Cu această ocazie a fost depistată cu şedere ilegală S.A., în vârsta de 35 ani, din Republica Moldova. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză a încălcat regimul specific permisului de mic trafic de frontieră. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Botoşani au emis pe numele persoanei în cauză decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriul naţional în termen de 15 ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 200 de jandarmi aflati la datorie in perioada 8-10 martie

Sambata, 08 Martie, 2014

Scopul acestor acţiuni este creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului şi a comunităţilor din mediul urban şi rural. Jandarmeria recomandă cetăţenilor să solicite cu încredere şi în cel mai scurt timp intervenţia forţelor de ordine, în mod direct sau prin apel 112, în cazul în care observă producerea unor fapte care aduc atingere ordinii şi liniştii publice sau de altă natură, pentru ca intervenţia acestora să fie promptă şi să aibă efectul ...  continuare »

Fara comentarii »

Mamica de 16 ani din Paltinis care se prostitua langa Botosani, ridicata de jandarmi

Duminica, 12 Ianuarie, 2014

În urma unei acţiuni executate în dimineaţa zilei de sâmbătă, 11 ianuarie a.c., pe linia combaterii prostituţiei, jandarmii botoşăneni au identificat, în apropierea localităţilor Baisa şi Zăiceşti, patru tinere care îşi ofereau serviciile trecătorilor prin zonă. Printre acestea s-a aflat şi o adolescentă din comuna Păltiniş, care a născut anul trecut o fetiţă. „Conform prevederilor legii nr. 61/1991, atragerea unei persoane în vederea în ...  continuare »

Fara comentarii »

Sute de petarde gasite in locuinta unui hudestean. Politistii deruleaza campania „Foc de artificii”

Sambata, 21 Decembrie, 2013

Au fost constatate 2 infracţiuni şi o contravenţie, prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor expozive şi au fost confiscate 502 bucăţi obiecte pirotehnice. Astfel, la domiciliul lui A. Ioan de 44 ani, din comuna Hudeşti, judeţul Botoşani, poliţiştii au depistat 420 bucăţi petarde, pe numele bărbatului fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice. ...  continuare »

Fara comentarii »

Mascatii au descins in nordul judetului in cautarea traficantilor de tigari. Darabani, „nodul” contrabandistilor

Luni, 11 Noiembrie, 2013

Procurorii  DIICOT-Biroul Teritorial Botoşani efectuează cercetări cu privire la 75 de învinuiţi, în cauze fiind emise mandate de aducere în vederea audierii. Conform surselor neoficiale, printre cei aduşi pentru audieri s-ar număra doi poliţişti de frontieră, dar şi primarul comunei Păltiniş, Costel Romanescu. Audierile maraton au început în prima zi a săptămânii, urmând ca, cel mai probabil, marţi să fie emise eventualele ordonanţe de reţinere. ...  continuare »

Fara comentarii »

Jandarm de 101 ani din Hudesti felicitat de sefii IJJ si primarul Viorel Atomei FOTO & VIDEO

Joi, 14 Martie, 2013

„Moşul” jandarm s-a bucurat de prezenţa delegaţiei de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, condusă de inspectorul şef, col. Constantin Moroşanu, care a ţinut neapărat să-l felicite şi să-i transmită urările de bine specifice acestui moment deosebit. Sublocotenentul în retragere Gheorghe Şincoviţi a fost felicitat şi de către primarul Viorel Atomei, care anul trecut a avut onoarea de a-i înmâna distincţia de “Cetăţean de Onoare” al ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare