Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Zilele Nordului 2017

Școala Veche, un pericol pentru elevi și profesori. Festivalul ZN strânge bani și materiale pentru reabilitarea ei. VEZI cum poți contribui

Marti, 15 August, 2017

Ferestre bătute în cuie, prin care intră frigul iarna, tavan cu infiltrații de apă care după orice ploaie mai serioasă riscă să cadă peste elevi și peste cadre didactice: așa arată acum Școala Veche din Darabani, unitate la care învață 175 de elevi de clasele 0-IV. Școala este un pericol real pentru cei care își desfășoară activitatea aici, în condițiile în care tavanul riscă să se prăbușească din cauza infiltrațiilor de apă. Festivalul Zilele ...  continuare »

Fara comentarii »

Serile de Film, noutatea de anul acesta la Zilele Nordului "Să trăim împreună şi Nopţile Nordului"

Vineri, 04 August, 2017

Dacă Tururile Nordului sau Concertele rock putem spune că sunt o tradiție și definesc Festivalul Zilele Nordului, iată că anul acesta organizatorii ne-au propus ceva nou și cel puțin la fel de interesant. Chiar dacă fostul cinematograf a fost transformat în casă de cultură, dărăbănenii vor avea ocazia în aceste zile de august, să urmărească în aer liber o serie de filme de calitate oferite de Festivalul Internațional de Film Transilvania. Pentru prima dată, ...  continuare »

Fara comentarii »

Organizatorii festivalului Zilele Nordului caută voluntari. VEZI condiţiile

Luni, 24 Iulie, 2017

Povestea Zilelor Nordului continuă și în acest an, cu punctul de plecare în orășelul cel mai nordic din țară, Darabani. În perioada 17-20 august, ne întâlnim în Nord pentru concerte în Poiană, tururi ghidate, expoziții, întâlniri, MTB Maratonul Nordului și oameni dragi, au anunţat organizatorii pe site-ul oficial al festivalului. Dacă vrei să ne ajuți să spunem povestea vara asta, hai ca voluntar în echipa ZN17! Ce trebuie să ști ...  continuare »

Fara comentarii »

ZN Au început înscrierile pentru MTB Maratonul Nordului 2017

Vineri, 05 Mai, 2017

„Am luat măsuri să avem cele mai bune condiții de concurs anul acesta și sper să avem cât mai mulți participanți la MTB Maratonul Nordului, care să descopere Lunca Prutului și frumusețile zonei pe două roți. Am ajuns la cea de-a șaptea ediție și ne bucurăm că vin tot mai mulți pasionați de ciclism din toată țara, dar și din afară. Îi așteptăm să se înscrie online. Am gândit pentru ei un weekend întreg de activități la Zilele Nordului”, spune ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare