Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Vita de Vie

ZN Show total în Poiana Teioasa GALERIE FOTO & VIDEO

Luni, 15 August, 2022

The Kryptonite Sparks au deschis seara de sâmbătă a concertelor din Teioasa, ziua cea mai fierbinte a festivalului. Rockerii botoșăneni au devenit deja o prezență obișnuită a festivalului, iar muzica lor e din ce în ce mai bună. Dar, scena a ”explodat” cu rockul popular al ucrainenilor de la Hydamaky, iar spectatorii au fost în delir, la un moment dat încingând o horă în Poiana Teioasa. Muzicienii de peste Prut ne-au reamintit de drama prin care trece poporul ...  continuare »

Fara comentarii »

EXCLUSIV Adrian Despot: „Sigur voi veni si la anul...vreau sa ne vedem si la a zecea editie”

Sambata, 09 August, 2014

„Sigur voi veni și la anul, aveți un loc superb aici, am înțeles că este primul eveniment de acest fel din zonă și cred că ideea organizatorilor a fost genială. Localitatea nu este atât de izolată, poate e mai departe de București, dar de centrul țării nu este atât de departe. De la București până la Arad (n.r.-oraşul natal al muzicianului) sunt mai mulți kilometri. Am mai cântat în locuri îndepărtate, dar nu credeam că o să ajung şi în cel mai nordic ...  continuare »

Fara comentarii »

Vita de ViSe de la Zilele Nordului  GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 09 August, 2014

Prima zi a Festivalului Zilele Nordului a debutat la Darabani cu un workshop pentru elevi despre dezvoltarea personală şi valorile Uniunii Europene. Pentru cei interesaţi de arta fotografică, au fost organizate patru expoziţii la Biblioteca Orăşenească, holul Primăriei, foaierul Casei de Cultură „Theodor Balş” şi Terasa Koket, semnate de Ovi D. Pop, Joost  Vanderburg şi Elena Shumilova. Oficialităţile locale nu prea şi-au făcut apariţia în prima zi a ...  continuare »

Fara comentarii »

Vita de Vie va concerta vineri la Darabani. VEZI programul complet al festivalului Zilele Nordului

Marti, 05 August, 2014

În cadrul festivalul Zilele Nordului va fi inaugurat muzeul din Conacul Balş şi vor fi organizate mai multe ateliere educaționale, vernisaje de carte și expoziții foto, dezbateri și concerte. Vineri, 8 august, vor fi vernisate șapte expoziții foto semnate de Ovi D. Pop, Nicolae R. Dărămuș, Colin Delfosse, Joost Vanderbrug și Elena Schumilova. Sâmbătă va fi vernisată cartea „Poeți botoșăneni de azi”, de Victor Teișanu (ora 11:00), va fi inaugurată Poiana ...  continuare »

Fara comentarii »

Muzica buna cu mult rock la Zilele Nordului. VEZI trupele care au confirmat participarea la festivalul darabanean

Vineri, 27 Iunie, 2014

Chiar dacă nu este doar un festival muzical, la Zilele Nordului muzica va fi elementul definitoriu. Nu mai puțin de 10 formații au confirmat până acum participarea, iar organizatorii declară că sunt în negocieri cu încă cinci. Dintre acestea două vor fi capul de afiș pentru zilele de sâmbătă și duminică. Numele acestora vor fi date publicității doar atunci când participarea lor va fi sigură. Este deja cunoscut faptul că ziua de vineri se va încheia pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare