Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Crosul Nordului TEIOASA TRAIL Galerie FOTO & VIDEO

Noua competiție din cadrul Zilelor Nordului, Teioasa Trail, a reprezentat evadarea din cotidian, mișcare și socializare, într-un cadru feeric: cartierul Teioasa al orașului Darabani, de pe malul Prutului. Concurenți din Darabani, Suceava, Iași, București sau Tg. Mureș, chiar și din Spania, au luat parte la această competiție. Organizatorul Alexandru Teioșanu a anunțat că anul următor va include și o probă de semimaraton în cadrul Zilelor Nordului.

Concurenții mai curajoși care au optat pentru traseul lung de 12,5 km au alergat prin Poiana Teioasa, pe lângă Biserică, Lunca Prutului, au urcat Dealul Holm și au trecut pe lângă Casa de apă. Tura scurtă a măsurat 6,5 km și nu a traversat Lunca Prutului. Deliciul competiției a fost proba Family Run, la care s-au înscris familii cu copii, printre care și o mămică cu bebelușul ei. În lipsa Doinei Melinte și a lui Iulian Rotariu, ambasadoarea competiției a fost Andreea Doroftei, campioană mondială  și vicecampioană europeană pe echipe la alergare montană și care are în palmares numeroase titluri naționale și balcanice. ”Am fost invitată ca ambasadoare să alerg și eu alături de ceilalți concurenți la prima ediție a acestui cross. Îmi doresc să vină cât mai multă lume să susțină atletismul. Darabaniul este un oraș mic, dar frumos” a declarat pentru Darabaneni.ro, Andreea Doroftei.

Fotbalistul Florin Acsinte, care a participat la cross împreună cu frații săi, a spus că a trebuit să se întrebuințeze ceva pentru a parcurge traseul din Teioasa, el fiind la prima competiție de acest gen. ”Suntem o comunitate de oameni amatori de sport și ne place să ne tot întâlnim. Traseul a fost pe gustul meu pentru că aceleași distanțe le parcurg și la antrenamentele pe care le fac” ne-a declarat și campionul sucevean Mihai Cervinschi, câștigătorul probei lungi la categoria 19-29 de ani. Circa 30 de voluntari au contribuit la buna desfășurare a evenimentului. ”Mulțumesc mult pentru prezență. Ne încurajați să mergem înainte, și la anul să facem un concurs și mai frumos” le-a spus concurenților la festivitatea de premiere, Alexandru Teioșanu.Click pe fotomontaj pentru a viziona peste 50 de imagini
 Te-ar mai putea interesa si:  Andreea DorofteiCrosul Nordului Teioasa TrailTeioasa TrailMihai Cervinschi
1:52 am Luni, 03 Septembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare