Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gradinita nr. 4

AM INTALNIT SI DARABANENI FERICITI O darabaneanca a infiintat o gradinita privata in capitala Irlandei FOTO

Marti, 24 Decembrie, 2013

Camelia Cazacu a demisionat de la Grădiniţa nr. 4 din Corneşti şi a optat pentru a lucra în Irlanda, unde şi-a urmat membrii familiei. Cadrul didactic a înfiinţat în Dublin o grădiniţă privată, unde sunt înscrişi, pentru început, 5 copii români. Dacă în România, cel puţin în oraşele mari, o grupă de grădiniţă are în jur de 30 de copii, în Irlanda 10 copii sunt îndrumaţi de două educatoare. Camelia Cazacu se consideră împlinită, deoarece este ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare