Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gheorghe Iavorenciuc

Gheorghe Iavorenciuc a primit „cadou” 8 miliarde de sarbatori prin intermediul Primariei Darabani

Sambata, 15 Decembrie, 2012

În momentul depunerii candidaturilor pentru Parlamentul României, Gheorghe Iavorenciuc împreună cu colegii săi din PER Botoşani au plantat un brăduţ în faţa Primăriei Botoşani. Ecologistul nu a câştigat un mandat de senator în Colegiul 3 Botoşani, dar nici nu a transpirat foarte mult în campania electorală, ci a transpirat la propriu pe plajele din America Centrală (foto jos), în timp ce alţi aspiranţi la Parlamentul României rupeau nămeţii din judeţ. În ...  continuare »

6 Comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare