Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbal

Turneu de fotbal în Sala „Leon Dănăilă” din Darabani

Marti, 22 Februarie, 2011

Sala de sport „Leon Dănăilă” din localitate va fi week-endul viitor gazda Cupei „Mărţişorului” la futsal.  Iubitorii fotbalului se vor reîntâlni cu sportul rege în această perioadă în care fotbalul intern este în vacanţă. Liga a patra a campionatului judeţean, în care este angrenată şi echipa CS Darabani, îşi va relua activitatea doar în 13 martie. Meciurile Cupei „Mărţişorului”se vor disputa sâmbătă şi duminică, 26 şi 27 februarie. ...  continuare »

1 Comentariu »

„Este foarte greu, aproape imposibil, să faci performanţă în România”

Sambata, 05 Februarie, 2011

„Cei mai mulţi dintre conducătorii din fotbal încearcă doar să profite de tine. Este foarte greu, aproape imposibil, să faci performanţă în România”. Aceasta este concluzia la care a ajuns, poate mult prea devreme, Robert Grumezescu. Un adevăr crud pe care l-a simţit pe propria piele dărăbăneanul, pe  terenul „nisipurilor mişcătoare” din fotbalul românesc. Are doar 17 ani, dar se comportă mult mai matur, pentru vârsta sa. Viaţa l-a „obligat” ...  continuare »

16 Comentarii »

DINASTIA GUCENILOR Cine mai joacă astăzi, fotbal de plăcere?

Sambata, 01 Ianuarie, 2011

Familia Guci(e)anu…oameni de o înaltă ţinută morală, pentru care a doua lor religie este fotbalul. Tatăl Dumitru a fost „cel mai fin şi atent observator al fotbalului practicat de cei trei fii ai săi”. Aşa îl caracterizează profesorul de sport Chirica Puşcaşu, pentru care cel mai mare regret este că nu l-a putut conduce pe ultimul drum pe prietenul său, Dumitru.  Nepoţii Ionuţ, Flavius şi Sebastian au preluat ştafeta sportului rege, Ionuţ ...  continuare »

4 Comentarii »

Ionuţ Guceanu: „Sunt 50% şanse să părăsesc CS Darabani”

Luni, 13 Decembrie, 2010

Darabaneni.ro a analizat acum două zile ideea revenirii la echipa oraşului, a dărăbănenilor refugiaţi la echipele comunelor din vecinătate. Un cititor surpriză ne trimite ieri următorul comentariu: „Îmi pare rău că sunt nevoit să plec de la CS Darabani,mi-am facut datoria la club, însă am fost de prea multe ori criticat. Am destule oferte, însă cea mai avantajoasă ofertă este cea de la Păltiniş. Scuze tuturor darabanenilor”. Am aflat că este vorba chiar ...  continuare »

14 Comentarii »

Echipa exilaţilor fotbalului dărăbănean…Se întorc „fiii risipitori”?

Sambata, 11 Decembrie, 2010

În ultimii ani, CS Darabani a reprezentat pepiniera echipelor de fotbal din zona oraşului Darabani. Foarte mulţi jucători care au evoluat pentru echipa oraşului, joacă în prezent pentru vecinii de la FC Păltiniş sau FC Conceşti. Sărăcia generală, unele nemulţumiri personale şi apatia autorităţilor i-au determinat pe unii jucători foarte valoroşi proveniţi din Darabani să joace pentru echipele comunelor din vecinătatea oraşului. Se pare că acest fenomen, ...  continuare »

7 Comentarii »

REMEMBER Fotbalul dărăbănean, file de poveste

Joi, 11 Noiembrie, 2010

“Derby de România? E o ruşine, o mizerie, o ofensă adusă fotbalului” titra acum aproximativ o lună de zile Gazeta Sporturilor declaraţia lui Florin Călinescu, despre confruntarea Dinamo-Steaua din campionatul românesc. Moderatorul de televiziune asemăna duelul celor două rivale din capitală cu „un meci între un şchiop căruia îi lipseşte şi-o mână şi un orb care nici n-aude”. Tot nimic la nimic a fost şi între Rapid şi Steaua, zilele trecute.  ...  continuare »

6 Comentarii »

FC II Botoşani-CS Darabani 3-0 Nu te poţi pune cu "Uraganul"!

Duminica, 14 Noiembrie, 2010

CS Darabani nu putea emite mari pretenţii la Vorona, unde s-a prezentat cu o echipă improvizată, datorită numărului mare de absenţe din lot. Botoşănenii au început încă din start asaltul la poarta dărăbăneană. S-a jucat după acelaşi scenariu. Mingea ajunge la „dirijorul” Bejan, care  îi lansează în adâncime pe atacanţii Porfireanu şi Liliţă, ce încearcă să perforeze apărarea dărăbăneană. Atacul botoşănean nu dă roade în primul sfert de ...  continuare »

2 Comentarii »

CS Darabani-Nord Star Pomârla 1-0 Marş victorios pentru dărăbăneni

Duminica, 07 Noiembrie, 2010

CS Darabani merge din victorie în victorie. După ce a îngenuncheat liderul AS Roma la scor de neprezentare şi  a răpus „lanterna” FC Conceşti cu 2-0, a venit rândul celor de la Nord Star Pomârla să dea piept cu dărăbănenii. A fost un meci de uzură, în care cele două echipe şi-au împărţit ocaziile. Prima repriză a aparţinut gazdelor, dar s-a încheiat nedecis, cu un scor alb. Oaspeţii ar fi putut tranşa partida  în cursul celui de-al doilea ...  continuare »

9 Comentarii »

Grupul Şcolar Darabani a câştigat prima ediţie a Cupei „Darabaneni.ro”!

Duminica, 31 Octombrie, 2010

 Sâmbătă s-au disputat fazele finale ale Cupei „Darabaneni.ro”. Vagabontzii s-au impus în faţa celor de la FC Darmir cu 2-1, Costel Dobrincu tranşînd din nou soarta partidei cu două goluri marcate în minutele 5 şi 24, Romeo Şodrîngă echilibrînd balanţa pentru "darmir-işti". Cu scorul de 2-0 s-a încheiat a doua semifinală a turneului, elevii de la Grupul Şcolar Darabani depăşind Frontiera, prin golurile marcate de Florin Eşanu şi Bogdan Tănasă ...  continuare »

14 Comentarii »

CS Darabani i-a administrat un 2-0 categoric echipei FC Conceşti

Duminica, 31 Octombrie, 2010

CS Darabani a luptat astăzi împotriva arbitrajului nesigur al centralului Mitriţă Cohal şi a afundat şi mai tare, echipa antrenată de dărăbăneanul Constantin Gheorghiţă, în subsolul clasamentului. Cuplul de atacanţi dărăbăneni Păltinişanu-Grumezescu au hărţuit din start apărarea din Conceşti. Bogdan Ceică a coordonat foarte bine jocul la mijlocul terenului, lansîndu-l pe Grumezescu în atac. Un slalom al dărăbăneanului în careul din Conceşti îl ...  continuare »

6 Comentarii »

ŞOC! Răsturnare de situaţie incredibilă la Cupa „Darabaneni.ro”!

Sambata, 30 Octombrie, 2010

Chiar dacă ultima zi din faza grupelor la Cupa „Darabaneni.ro” părea o formalitate pentru stabilirea capilor de serie pentru semifinalele competiţiei, deznodământul a fost unul surprinzător. Frontiera Darabani a zdrobit din nou Poliţia Darabani cu 10-3, iar Grupul Şcolar s-a „relaxat”  cu FC Darmir, fiind depăşiţi cu scorul de 6-2. Victoria „darmir-iştilor” părea inutilă, pentru că golaverajul lor lăsa de dorit, iar semifinalele turneului se ...  continuare »

2 Comentarii »

O seară nebună, nebună, nebună...la Cupa „Darabaneni.ro”

Joi, 28 Octombrie, 2010

Tensiunea a atins cote paroxistice aseară, la Cupa „Darabaneni.ro”. Orgolii nemăsurate, dueluri care au depăşit la un moment dat limita regulamentului, o atmosferă incendiară creată de spectatorii prezenţi la partidă...acestea au fost ingredientele zilei de miercuri la Cupa „Darabaneni.ro”. Prima înfruntare a serii a fost cea dintre echipele Tineret 2010 şi Frontiera Darabani. Tinerii au avut acelaşi destin ca în partida împotriva Vagabontzilor. Primarul ...  continuare »

4 Comentarii »

Prima zi a fost una cu scântei la Cupa „Darabaneni.ro”

Marti, 26 Octombrie, 2010

   Mult aşteptata Cupă „Darabaneni.ro” a debutat ieri la sala de sport a Şcolii Generale „Leon Dănăilă” cu duelul UNPR-Poliţia Darabani, meciul fiind la discreţia „independenţilor”, care s-au impus clar cu scorul de 6-1. A doua partidă a turneului a fost una în oglindă cu prima, meciul dintre Grupul Şcolar Darabani şi Sănătatea Darabani fiind un galop de sănătate pentru elevii de liceu, aceştia câştigînd tot cu scorul de 6-1. Partida a ...  continuare »

2 Comentarii »

Cupa „Darabaneni.ro” ziua a doua...încrâncenarea continuă

Miercuri, 27 Octombrie, 2010

Ziua a doua a turneului Cupa „Darabaneni.ro” a debutat cu duelul dezechilibrat  dintre Poliţia Darabani şi Tineret 2010. Tinerii au făcut scor(10-1) cu poliţiştii, Sebastian Ştefănică înscriindu-se pentru titlul de goalgeter al turneului cu trei reuşite, golul de onoare al oamenilor legii fiind înscris printr-o execuţie spectaculoasă cu capul, de către Cătălin Prelipceanu. Meciul al doilea, dintre Grupul  Şcolar Darabani şi FCM Combinaţii a fost ...  continuare »

1 Comentariu »

A mai rămas o singură zi... până la marea finală a Cupei „Darabaneni.ro”

Vineri, 29 Octombrie, 2010

a fost o zi ceva mai liniştită la Cupa „Darabaneni.ro”, competitorii conservîndu-şi energiile pentru semifinalele şi finalele turneului, care vor avea loc mâine. Echipa Frontiera Darabani  merge din victorie în victorie(5-1 cu UNPR, 3-0 cu Tineret 2010) şi ieri din nou, 3-0 cu tinerii de la Vagabontzii. Confruntarea FC Darmir-Meduzele a reprezentat asediul fiarei rănite(echipa Meduzele, după înfrângerea cu Grupul Şcolar Darabani) asupra „darmir-iştilor” ...  continuare »

3 Comentarii »

Dărăbănenii au cucerit Roma! Robert Grumezescu, killer-ul romanilor

Duminica, 24 Octombrie, 2010

Partida a început cu câteva minute întârziere pentru că oaspeţii au solicitat confruntarea echipei CS Darabani. Romanii încep mai decişi meciul, Alexandru Burduja avînd câteva incursiuni pe flancul stâng, iar atacantul  Mandache este blocat in extremis de apărarea dărăbăneană. Se părea că dărăbănenii vor avea viaţă grea împotriva romanilor. Gazdele reuşesc să urce în atac  şi atacantul Grumezescu intră prin alunecare la minge la un ...  continuare »

9 Comentarii »

CUPA „DARABANENI.RO” Zece pentru 10 milioane

Sambata, 23 Octombrie, 2010

Zece echipe vor lua start la Cupa „Darabaneni.ro” pentru marele pot de 10 milioane de lei vechi. Mai mult, echipa câştigătoare poate acumula premii de 13 milioane de lei vechi, dacă va avea în componenţă pe cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi goalgeterul Cupei „Darabaneni.ro”, fiecare dintre aceştia fiind recompensat la finalul competiţiei cu câte 100 RON. Primele trei echipe clasate vor fi recompensate şi cu tricouri din partea partenerului nostru, ...  continuare »

9 Comentarii »

FC Păltiniş-CS DARABANI 1-0. 13 cu ghinion pentru dărăbăneni

Duminica, 17 Octombrie, 2010

După campania de transferuri de la începutul campionatului, când doi jucători de bază de la Darabani(Ovidiu Ştefănucă şi Romeo Şodrîngă au migrat spre Păltiniş), echipa din comuna primarului Romanescu dispune în prezent de un lot mai valoros faţă de CS Darabani. Aşa a început şi meciul, cu FC Păltiniş la conducerea jocului şi CS Darabani bine aşezată în teren, preferînd să răspundă pe contraatac. Şi surpriza avea să se producă în minutul patru, ...  continuare »

2 Comentarii »

POFTIŢI ÎN ARENĂ! Turneu de fotbal în sală, la DARABANI

Sambata, 16 Octombrie, 2010

Ziarul online Darabaneni.ro  organizează în perioada 25-30 octombrie Cupa Darabaneni.ro la fotbal în sală. Turneul face parte din campania de promovare a sportului, unul din scopurile declarate ale Darabaneni.ro.  Partenerul nostru în organizarea acestei competiţii este Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret(DJST) Botoşani. Ediţia I a întrecerii sportive va avea loc în Sala de Sport a Şcolii „Leon Dănăilă”, din Darabani. Echipele vor avea în ...  continuare »

2 Comentarii »

U 21:ROMÂNIA-ANGLIA 0-0. Ei cu calificarea, noi cu fair-play-ul

Marti, 12 Octombrie, 2010

Atmosferă de mare sărbătoare marţi la Botoşani. 7000 de spectatori au umplut până la refuz tribunele stadionului municipal, pentru a asista la o calificare a „tricolorilor” mici la Campionatul European de anul viitor, din Danemarca. Ar fi  fost un moment istoric, mai ales că nu ne-am întâlnit cu această oportunitate de 12 ani, când echipa de tineret era antrenată de Piţi’. Binenţeles că la meci au asistat şi nenumărate contingente de dărăbăneni ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare