Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbal

N.S. POMARLA-CS DARABANI 1-1 Un punct pentru Andrei GALERIE FOTO

Joi, 02 Iunie, 2011

Meciul disputat la Dumbrăviţa a debutat pe fondul dominării gazdelor, atacanţii Surugiu şi Ursuleanu hărţuind apărarea dărăbănenilor. Alin Andruş greşeşte copilăreşte în minutul 7 şi Costel Surugiu deschide scorul. De cealaltă parte, Costel Martiniuc loveşte bara transversală a porţii lui Ionuţ Damian. Uşor, uşor  dărăbănenii pun stăpânire pe joc. Clipa este mai determinat ca niciodată, Cărăuşu coordonează bine jocul la mijloc, Gucianu este ...  continuare »

5 Comentarii »

CS DARABANI-FC CONCESTI 3-1 In zodia lui „13” GALERIE FOTO

Duminica, 29 Mai, 2011

sp;Andrei Palamariu reprezintă principalul pericol la poarta lui Cosmin Rotundu în prima parte a jocului. Insistenţa tânărului dărăbănean dă roade în minutul 21, când atacantul deschide scorul, după ce balonul loveşte stâlpul porţii oaspeţilor. Acelaşi Palamariu este aproape de „dublă” în minutul 31, dar reia din vole peste poartă. Banca oaspeţilor contestă vehement maniera de arbitraj a centralului Lucian Agavriloaie, delegatul Viorel Filip gratulându-l ...  continuare »

1 Comentariu »

AS ROMA-CS DARABANI 4-1…Razbunarea romanilor VIDEO

Duminica, 22 Mai, 2011

Gazdele au marcat primii prin Răzvan Cărăbuş, iar prima repriză s-a încheiat cu avantajul minim al romanilor.  CS Darabani a echilibrat balanţa în debutul celui de-al doilea mitan, când Ionuţ Guceanu marchează dintr-un penalti contestat de preşedintele gazdelor, Gică Tăbultoc. La faza imediat următoare, centralul Mihăiţă Noroc înclină terenul spre gazde, indicând din nou punctul cu var la căderea în careu a lui Mihoreanu. E rândul oaspeţilor să ...  continuare »

Fara comentarii »

CS DARABANI-FC PALTINIS 0-0 Nimic la nimic in „derby-ul orgoliilor”

Duminica, 15 Mai, 2011

Aşteptări mari, dar fotbal sărac în „derby-ul orgoliilor” dintre CS Darabani şi FC Păltiniş. Corabia păltinişană cu comandantul Costel Romanescu la timonă turează motoarele încă din start şi Florin Eşanu hărţuieşte apărarea dărăbăneană, dar Andruş, Ştefănucî şi Ion Gucianu reuşesc să stopeze tăvălugul oaspeţilor. În minutul 20 dărăbănenii sunt aproape de deschiderea scorului. La o bâlbâială în careul echipei FC Păltiniş, balonul ...  continuare »

7 Comentarii »

CS DARABANI-SPORTIVUL TRUSESTI 1-1 Suspect de l(egal) FOTO

Duminica, 08 Mai, 2011

Echipa Sportivul Truşeşti a venit decisă să obţină măcar un punct din cele două confruntări cu CS Darabani, care s-au disputat în mai puţin de trei săptămâni. „Taifunul” Florea nu a fost de aceeaşi părere şi în minutul 24 are o incursiune pe flancul drept, îi centrează lui Martiniuc care reuşeşte deschiderea scorului. Peste cinci minute Ionuţ Guceanu şi Cosmin Ştefănucî trec pe lângă desprindere, dar baloanele trimise de ei nu prind cadrul porţii ...  continuare »

6 Comentarii »

FCM DOROHOI-CS DARABANI 4-0 „Dubla” Colban GALERIE FOTO

Duminica, 01 Mai, 2011

În prima repriză dărăbănenii au stat destul de bine în teren, Ciprian Gîrdianu şi Cosmin Ştefănucî având şansa de a da lovitura în poarta dorohoienilor. Gazdele au preluat controlul jocului şi au pornit un asalt furibund asupra porţii lui Andruş, care are noroc la şuturile lui Boteanu, Voiniciuc, Bulgariu sau Mihai Marian. Exasperat de ratările jucătorilor săi, Colban schimbă garnitura de joc. Îl introduce pe Dîrvariu în locul lui Bulgariu, el intră în ...  continuare »

7 Comentarii »

FC CONCESTI-CS DARABANI 2-3 Nu te supara, frate! GALERIE FOTO

Marti, 26 Aprilie, 2011

FC Conceşti şi CS Darabani au jucat în spiritul sărbătorilor pascale, într-o atmosferă de vacanţă, meciul contând pentru Cupa României-faza pe judeţ. S-a impus echipa mai valoroasă, CS Darabani, la limită(scor 2-3). Doar Iulian Florea este ceva mai „necredincios” în primele minute şi îl face knockout pe Vicliuc, după o săritură la cap. Sebastian Ştefănică nu arată nici el „respect” faţă de fosta echipă şi deschide scorul cu o lovitură de cap, ...  continuare »

3 Comentarii »

Darabanenii au prins trenul victoriei la Trusesti GALERIE FOTO

Joi, 21 Aprilie, 2011

CS Darabani nu a a mai simţit gustul victoriei de aproximativ două săptămâni. Joi, dărăbănenii au disputat pe malul Jijiei meciul restanţă împotriva echipei Sportivul Truşeşti. În prima parte a meciului s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, ocaziile clare de gol lipsind cu desăvârşire. Ionuţ Guceanu dă lovitura de graţie în minutul 22, după un slalom printre fundaşii gazdă.  Restului primului mitan ne-a oferit un fotbal fad, foarte puţin ...  continuare »

Fara comentarii »

CS DARABANI-RAPID UNGURENI 2-3 Florin Palalaie, hattrick de Florii

Duminica, 17 Aprilie, 2011

Nu ne certăm pe teren, astăzi jucăm fotbal” s-a adresat Ion Palalaie, veteranul echipei Rapid  Ungureni, coechipierilor săi înainte de fluierul de start al partidei. Şi fraţii Palalaie & CO, cunoscuţi pentru ieşirile nervoase din campionatul judeţean, s-au conformat. În prima repriză ocaziile clare de poartă au fost foarte puţine, ieşind în evidenţă doar  execuţiile ratate ale lui Martiniuc şi faza în care veteranul Palalaie îl raşchetează ...  continuare »

1 Comentariu »

BUCECEA-DARABANI 1-2 Tinerete fara batranete si fotbal fara de moarte

Duminica, 10 Aprilie, 2011

La gazde, antrenorul-jucător Doru Gucianu(foto, la minge) care are 42 de ani, a fost integralist. De cealaltă parte, CS Darabani a avut în teren jucători foarte tineri, dintre care Andrei Palamariu de numai 15 ani. Pe un vânt năprasnic, deznodământul primei reprize a fost decis în două minute de gafele celor doi goalkeeperi. În minutul 22, Ionuţ Guceanu execută o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta, Cătălin Pascariu ratează intervenţia şi ...  continuare »

3 Comentarii »

EXCLUSIV CS Darabani a parasit terenul in semn de protest la Albesti

Duminica, 03 Aprilie, 2011

 CS Darabani s-a deplasat duminică la Albeşti pentru o nouă etapă a campionatului judeţean. Oaspeţilor nu li s-a permis accesul cu maşinile în interiorul bazei sportive, fiind atenţionaţi de către observatorul partidei, Valerian Popovici, să nu confunde fotbalul cu discoteca. Conform cursului jocului, CS Darabani a deschis scorul în minutul 19. Ionuţ Guceanu execută o lovitură de colţ şi Robert Grumezescu înscrie din interiorul careului gazdelor. ...  continuare »

Fara comentarii »

CS DARABANI-Bucovina Rogojesti 6-1…Cele sase norocoase FOTO

Duminica, 27 Martie, 2011

CS Darabani a întrecut la pas duminică(scor 6-1), modesta echipă Bucovina Rogojeşti, care a avut în lot jucători mai „romantici”(vorba lui Chirica Puşcaşu). Cu „Scriitorul” Atănăsoaie titular, bucovinenii nu au putut emite pretenţii în faţa dărăbănenilor, pe un teren foarte greu. După un sfert de oră de dominare, CS Darabani deschide scorul prin căpitanul Ionuţ Guceanu, după o ieşire neinspirată a portarului Oleniuc. În faza imediat următoare, Gabi ...  continuare »

3 Comentarii »

FOTBAL Olimpiada Sportului Scolar…Viitorul suna bine

Sambata, 02 Aprilie, 2011

Oraşul Darabani a fost reprezentat în premieră la faza pe centru de localităţi a Olimpiadei Sportului Şcolar de o echipă din învăţământul primar. Este vorba de echipa de copii a profesorului Ovidiu Ştefănucă, de la Şcoala Generală „Leon Dănăilă” din localitate. Competiţia a avut loc la Şcoala Generală nr. 8 din Dorohoi. Profesorul dărăbănean a aliniat la start cea mai tânără echipă, fiind singurul care a avut în lot elevi de clasa I. Echipa din ...  continuare »

6 Comentarii »

FOTBAL OSŞ Chirica Puşcaşu: „Noi am fost mai romantici. Nu a fost să fie”

Sambata, 26 Martie, 2011

Vineri, a avut loc la Dorohoi faza pe centru de localităţi a Olimpiadei Sportului Şcolar la disciplina fotbal, pentru elevii de liceu. La această competiţie au participat şapte echipe. Municipiul Dorohoi a fost reprezentat de două echipe, celelalte competitoare fiind din Darabani, Bucecea, Pomârla, Şendriceni şi Smârdan. Echipa Grupului Şcolar Darabani a fost repartizată în prima grupă, alături de  Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi şi echipele din ...  continuare »

3 Comentarii »

GALERIE FOTO… SA NU FIM "CAINI"! Un punct cadou

Duminica, 20 Martie, 2011

După momentul de reculegere impus de FRF în memoria victimelor din Japonia, partida dintre ProSport Vf. Câmpului şi CS Darabani a început pe fondul dominării sterile a gazdelor. Atacantul Cosmin Matei a fost principalul pericol la poarta oaspeţilor, dar Cosmin Ştefănucî a dovedit încă o dată că el este „şeful” apărării dărăbănenilor, iar balonul a ocolit poarta debutantului Alexandru Stoian. Tânărul portar dărăbănean dă dovadă de exces de fairplay ...  continuare »

2 Comentarii »

Ovidiu Stefanuca & CO, locul III la Olimpiada Sportului Scolar

Sambata, 19 Martie, 2011

Sâmbătă a avut loc la Dorohoi faza pe centru de localităţi a Olimpiadei Sportului Şcolar la disciplina fotbal, pentru elevii de gimnaziu din mediul urban. Oraşul Darabani a fost reprezentat de către echipa de fotbal a Şcolii Generale „Leon Dănăilă”, antrenată de către profesorul Ovidiu Ştefănucă. Competiţia s-a disputat la Şcoala Generală nr.8 din Dorohoi, iar echipa reprezentativă a oraşului Bucecea a declarat forfait, în semn de protest faţă de ...  continuare »

11 Comentarii »

CHIN ÎN OMĂT CS Darabani-FC Păltiniş 1-5, într-o „tentativă de amical”

Duminica, 06 Martie, 2011

FC Păltiniş a făcut instrucţie duminică cu echipa locală, CS Darabani, pe care a depăşit-o cu un scor categoric, 5-1. A fost exact cum anticipa antrenorul Gheorghiţă Constantin înaintea partidei: „o tentativă de amical”. Pe un teren acoperit cu un strat de 20 cm de zăpadă şi un vânt năprasnic, jucătorii s-au întrecut în lufturi şi bâlbâieli. E o minune că nu s-a accidentat nimeni pe un asemenea „gazon” şi au rezultat chiar ...  continuare »

5 Comentarii »

Meduzele au câştigat Cupa „Mărţişorului” la fotbal în sală

Duminica, 27 Februarie, 2011

Fazele finale ale Cupei „Mărţişorului” la futsal s-au disputat duminică, în uvertura sărbătorilor primăverii. Prima semifinală care a avut loc în Sala "Leon Dănăilă" a fost cea dintre Meduze şi Spartani. A fost un meci alert, pe contre, în care tinerii spartani s-au dovedit mult prea fragili în faţa experienţei Meduzelor. După câteva bâlbâieli în apărare, Cosmin Ştefănucî declanşează taifunul printr-o „dublă”, fiind copiat la ...  continuare »

Fara comentarii »

FUTSAL Start la Cupa „Mărţisorului” la fotbal în sală

Sambata, 26 Februarie, 2011

Faze de joc spectaculoase, goluri fluviu şi suporteri pătimaşi, într-o atmosferă dominată de fairplay, au fost ingredientele primei zile la Cupa „Mărţişorului”. Competiţia organizată de filiala Darabani a Asociaţiei Judeţeane „Sportul pentru toţi”, a aliniat la start şase echipe destul de echilibrate valoric, majoritatea având în componenţă câte trei jucători legitimaţi în liga a patra a campionatului judeţean. În meciul de deschidere al ...  continuare »

3 Comentarii »

Mai avem nevoie şi de fotbal? Sună un prieten: Consiliul Local

Miercuri, 02 Februarie, 2011

„Planeta se scufundă”, vorba unui patron din fotbal, drumurile din zona oraşului Darabani sunt adevărate capcane pentru şoferi, iar spitalul oraşului este la un pas de închidere. În aceste condiţii, cui îi mai arde de fotbal? Viitorul fotbalului dărăbănean stă la mâna Consiliului Local, care va vota în şedinţa extraordinară din data de 11 februarie bugetul local. Iubitorii fotbalului speră în alocarea a cel puţin 15000 lei pentru CS Darabani. ...  continuare »

2 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare