Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbal

CIRC la Cupa Liceelor. Bucecea acuzata de non-combat VIDEO

Duminica, 25 Martie, 2012

În Grupa 1 situaţia a fost mult mai tensionată. În primul meci, Grup Şcolar Industrial Bucecea s-a impus în faţa Seminarului Teologic Dorohoi cu 3-1. În a doua partidă s-au întâlnit aspirantele la primul loc: G.Ş. „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni şi Grup Şcolar Darabani. Meciul a fost unul foarte disputat, iar goalkeeperul Iulian Grigoraş a păstrat intactă poarta dărăbănenilor, şi partida s-a încheiat cu un scor alb (0-0). Seminarul Teologic Dorohoi şi ...  continuare »

8 Comentarii »

PRO SPORT–CS DARABANI 2-5 Cu o victorie se face primavara?

Duminica, 18 Martie, 2012

Chiar în primul minut al partidei, Vasile Ştefănică deschide scorul după ce execută foarte bine o lovitură liberă de la 20 m lateral dreapta şi mijlocaşul dărăbănean se felicita cu preşedintele Gheorghe Dragotă (foto dreapta). Replica gazdelor vine zece minute mai târziu, când şutul lui Constantin Roşu ocoleşte pe puţin poarta oaspeţilor. Marius Epurie are şi el golul egalării în vârful bocancului, dar goalkeeperul Andruş intervine providenţial, cu ...  continuare »

10 Comentarii »

Olimpiada sportului scolar la fotbal, faza judeteana GALERIE FOTO

Sambata, 10 Martie, 2012

Elevii Şcolii Generale „Leon Dănăilă” au participat sâmbătă, 10 martie, la faza judeţeană a Olimpiadei naţionale a sportului şcolar la futsal care a avut loc la Botoşani. Jucătorii din clasele gimnaziale au fost împărţiţi în două grupe de câte patru, meciurile disputându-se în două centre: Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” şi Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Botoşani. Dărăbănenii au jucat la fostul Pedagogic, pe o suprafaţă de joc ...  continuare »

20 Comentarii »

Echipa de fotbal a Grupului Scolar s-a inscris la Cupa Coca-Cola

Joi, 16 Februarie, 2012

Elevii Grupului Şcolar Darabani (GSD) s-au înscris în cea mai tare competiţie de fotbal între licee: Cupa Coca-Cola. Întrecerea va avea 3 faze: pe oraşe, pe regiune şi faza finală şi se adresează atât băieţilor cât şi fetelor. Cupa Coca-Cola debutează la finele acestei luni, iar numele câştigătorilor îl vom afla în luna mai. 17 februarie este ultima zi de înscriere în această competiţie, numărul locurilor fiind limitat la 350. Dărăbănenii vor juca în ...  continuare »

21 Comentarii »

CS Darabani se reuneste pentru pregatirea de iarna pe 7 februarie

Luni, 06 Februarie, 2012

Jucătorii echipei CS Darabani se reunesc marţi, 7 februarie 2012, la Sala de sport a  Şcoalii Generale „Leon Dănăilă”. Dărăbănenii speră în repatrierea cuplului de fundaşi Ştefănucî-Guceanu (foto dreapta), ultimul reprofilat atacant în returul sezonului trecut. Dacă revenirea în ţară a lui Ionuţ Guceanu pentru startul returului este puţin probabilă, stoperul Cosmin Ştefănucî are şanse destul de mari să joace din nou pentru CS Darabani, după ce ...  continuare »

5 Comentarii »

Au inceput lucrarile la Stadionul Orasenesc, unde duminica au pascut oile

Luni, 16 Ianuarie, 2012

Dacă refacerea terenului de joc este mult mai costisitoare, diriguitorii fotbalului dărăbănean au montat săptămâna trecută 82 de stâlpi metalici în jurul terenului, iar lucrătorii din cadrul Sectorului de gospodărire comunală au început să monteze astăzi, 16.01.2012, cei 160 de metri de plasă din sârmă de inox care să despartă jucătorii şi arbitrii de spectatorii mai vulcanici. Urmează montarea noilor bănci de rezerve din policarbonat, dar şi construcţia ...  continuare »

8 Comentarii »

Mihai Plugaru: „Mi-e rusine! Sa se ocupe altcineva de sport”

Vineri, 25 Noiembrie, 2011

Consilierii locali au avut joi, 24.11.2011, pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării nerambursabile din fonduri publice a proiectelor sportive. Mai pe româneşte, Mihai Plugaru, directorul sportiv al echipei CS Darabani, antrenor cu licenţă UEFA tip C, a tras un nou semnal de alarmă cu privire la starea deplorabilă în care se află stadionul echipei locale de fotbal. „Sunt lucrări care trebuie obligatoriu făcute la stadion. Dacă lucrurile ...  continuare »

3 Comentarii »

Vasile Dascalu, observatorul partidei Rapid CFR Suceava-CSM Pascani

Miercuri, 23 Noiembrie, 2011

Fostul arbitru dărăbănean Vasile Dascălu va superviza vineri, 25.11.2011,  în ultima etapă a turului eşalonului al treilea al fotbalului românesc, partida Rapid CFR Suceava-CSM Paşcani. Este a patra partidă din acest campionat în calitate de observator pentru Dascălu, după meciurile de la Tg. Neamţ, Bacău şi Roman. La 59 de ani, Vasile Dascălu (foto) a promovat în lotul observatorilor de divizia C după examenul susţinut la Casa Fotbalului din capitală în ...  continuare »

8 Comentarii »

FLACARA FLAMANZI-CS DARABANI 2-1 Gaste si fotbalisti

Duminica, 13 Noiembrie, 2011

Meciul s-a disputat pe un frig pătrunzător în Câmpeni, undeva între Flămânzi şi Prăjeni, unde doar studenţilor Marius Moga şi Vasile Ştefănică le-a fost mai uşor să ajungă, deoarece localitatea se află la proximativ 60 km de Iaşi, pe un drum minat cu gropi. Paradoxal, în această margine de lume există un teren de fotbal mai bun ca la Darabani. După numai două minute de joc, Ciprian Rebenciuc are prima ocazie uriaşă la poarta oaspeţilor, dar finalizează ...  continuare »

13 Comentarii »

CS DARABANI-FC PALTINIS 0-0 Remiza in derby-ul suferintei

Duminica, 06 Noiembrie, 2011

Meciul debutează cu oaspeţii în atac, cuplul de atacanţi Eşanu-Romanescu hărţuind apărarea dărăbăneană. Florin Eşanu îl depăşeşte în viteză pe Ion Gucianu şi ia la ţintă stâlpul porţii lui Iulian Grigoraş în minutul 12. Căpitanul dărăbănenilor îşi ia revanşa după jumătate de oră de joc, când întoarce cu capul un balon în careul oaspeţilor, iar Gabriel Cărăuşu reia din cădere pe lângă poarta lui Alexandru Zbughin. Momentul pshihologic ...  continuare »

11 Comentarii »

2 pauza, 1 final N.S. POMARLA-CS DARABANI 3-1 RUSINE!

Duminica, 30 Octombrie, 2011

Dărăbănenii au şanse mari să se familiarizeze cu terenul de la Dumbrăviţa sezonul viitor în liga a V-a dacă vor juca la fel cum au făcut-o împotriva echipei Nord Star Pomârla, unde primarul Dumitru Chelariu a jucat titular mai mult de o oră. După numai cinci minute de joc, Robert Grumezescu ia la ţintă bara porţii lui Ionuţ Damian, după o lovitură liberă executată de Vasile Ştefănică. Romeo Şodrîngă trece şi el pe lângă deschiderea scorului. ...  continuare »

11 Comentarii »

CS DARABANI-AVANTUL ALBESTI 2-2 Punct…Si de la capat

Duminica, 23 Octombrie, 2011

După un debut de meci în care cele două echipe au practicat un joc de uzură, în minutul 18 Vasile Ştefănică realizează un assist pentru Robert Grumezescu care scapă singur cu portarul oaspeţilor şi deschide scorul. Meciul capătă ritm, tensiunea creşte şi faulturile se înteţesc. În minutul 30, după câteva bâlbâieli,  goalkeeperul Iulian Grigoraş intervine salvator la incursiunea lui Remus Patache în careul dărăbănean. Jocul devine tot mai dur, şi ...  continuare »

8 Comentarii »

CS DARABANI-VOINŢA ŞENDRICENI 1-1 Voinţă fără putinţă

Duminica, 16 Octombrie, 2011

Dărăbănenii au practicat un fotbal anost, iar oaspeţii au fost mult mai disciplinaţi şi şi-au atins ţelul: au plecat neînvinşi de la Darabani. Robert Grumezescu are o tresărire de orgoliu în minutul 30 al partidei şi plasează balonul în colţul lung al porţii lui Popescu. Alexandru Noroc şi Vlad Costaş pun presiune pe careul dărăbănean, iar de cealaltă parte Vasile Ştefănică şi Romeo Şodrîngă încearcă desprinderea pe tabelă. Iulian Florea forţează ...  continuare »

13 Comentarii »

Galerie FOTO&VIDEO „Nunta” sportului darabanean: Cupa Darabaneni.ro

Duminica, 09 Octombrie, 2011

Sâmbătă, 8.10.2011, începând cu orele 17:00 s-au derulat partidele finale ale Cupei Darabaneni.ro, organizată de publicaţia online a oraşului Darabani în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani. În finala mică a competiţiei s-au întâlnit The Winers şi FC Păltiniş. Romeo Şodrîngă şi-a respectat statutul de goalgeter al Cupei Darabaneni.ro marcând o "dublă", fiind imitat apoi de juniorul Bujor, iar de cealaltă parte, cel mai ...  continuare »

17 Comentarii »

AS BUCECEA-CS DARABANI 4-3 Infrangere in ultima secunda

Duminica, 09 Octombrie, 2011

Nici nu şi-au revenit bine dărăbănenii după accidentul rutier pe care microbuzul care transporta echipa de fotbal l-a suferit în apropierea barierei Leorda, că gazdele au şi deschis scorul în secunda 30 prin Bogdan Belehuz. În minutul 9, Marius Voiniciuc dublează avantajul echipei sale. Căpitanul Ion Gucianu reduce din handicap în minutul 34, după o lovitură de colţ executată de Robert Grumezescu, iar Vasile Ştefănică restabileşte egalitatea după o lovitură ...  continuare »

3 Comentarii »

CUPA DARABANENI.RO Poftiti in arena la MAREA FINALA!

Sambata, 08 Octombrie, 2011

Gabriel Cărăuşu a dat tonul la goluri în prima semifinală în care s-au întâlnit Ded Com-Meduze şi The Winers. Bogdan Ceică reuşeşte şi el „dubla”, iar de cealaltă parte Romeo Şodrîngă îşi consolidează doar poziţia de goalgeter al Cupei Darabaneni.ro, cu o reuşită, dar Ded Com-Meduze s-au calificat în finala mare a competiţiei, celor de la The Winers revenindu-le finala mică a turneului de fotbal în sală. Old Boys şi FC Păltiniş au abordat cea ...  continuare »

1 Comentariu »

CUPA DARABANENI.RO interzisa cardiacilor. Trei, Doamne, si toti Trei!

Vineri, 07 Octombrie, 2011

Primul meci al serii a reprezentat un galop de sănătate pentru Vagabonţii care au făcut scor (11-2) cu echipa Primăriei Darabani. Partida următoare, dintre The Winers şi Juniorii a fost o execuţie cu public, Romeo Şodrîngă reuşind să marcheze nu mai puţin de 12 goluri şi este foarte greu să mai piardă titlul de goalgeter al Cupei Darabaneni.ro. Întâlnirea dintre Ded Com-Meduze şi FC Sperie Tot a fost cel mai spectaculos meci al competiţiei, Gabriel Cărăuşu ...  continuare »

2 Comentarii »

CUPA DARABANENI.RO Spectacol si goluri cu dedicatie GALERIE FOTO

Vineri, 07 Octombrie, 2011

Echipa primarului Costel Romanescu, FC Păltiniş, nu iartă nimic la Cupa Darabaneni.ro şi şi-a depus serios candidatura pentru finala competiţiei după victoria obţinută în faţa celor de la The Winers (scor 3-1). FC Sperie-Tot şi Vagabonţii au disputat una dintre cele mai echilibrate partide ale Cupei. Gabriel Acostioaei a dat tonul la goluri, fiind apoi urmat de Robert Grumezescu, şi a fost nevoie de ieşirea din poartă a lui Alin Andruş pentru ca Vagabonţii să ...  continuare »

1 Comentariu »

Sar scantei la CUPA DARABANENI.RO. GALERIE FOTO

Joi, 06 Octombrie, 2011

Old Boys şi FC Sperie-Tot au deschis balul în ziua a treia la Cupa Darabaneni.ro. Veteranii competiţiei nu s-au speriat de adversarii lor, impunându-se în faţa lui Grumezescu & CO cu 4-1. FC Păltiniş, susţinuţi de pe margine de primarul Costel Romanescu, au câştigat şi ei categoric (scor 13-4) partida cu Viitorul Darabani, Andrei Palamariu realizând hattrick-ul pentru dărăbăneni. Al treilea meci al serii a fost cea mai spectaculoasă confruntare de până acum ...  continuare »

7 Comentarii »

Primaria „pe val”, Meduzele in cadere libera, Old Boys confirma

Miercuri, 05 Octombrie, 2011

A DARABANENI.RO a păşit în ziua a doua cu aceleaşi ingrediente: goluri multe, faze spectaculoase şi nervi întinşi la maxim. În primul meci al zilei de marţi s-au întâlnit cele două echipe Viitorul din Corneşti şi Darabani. Cu un Iulian Florea de neoprit (foto jos, autorul a patru goluri), corneştenii s-au impus categoric cu scorul de 8-1. Revelaţia Cupei Darabaneni.ro, echipa Old Boys, a demonstrat că evoluţia foarte bună din prima zi nu a fost un „accident” ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Crossul Nordului, competiția la care toți participanții au fost câștigători.

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare