Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbal

CS DARABANI-AS BUCECEA 6-1 Parfum de trei puncte

Duminica, 06 Mai, 2012

AS Bucecea a fost una dintre cele mai slabe echipe pe care dărăbănenii le-au întâlnit în acest campionat, astfel că partida de pe malul Prutului a reprezentat un galop de sănătate pentru gazde. După un sfert de oră de joc, Ionuţ Guceanu execută foarte bine o lovitură de colţ, iar Robert Grumezescu se înalţă imperial şi deschide scorul printr-o lovitură de cap. După alte 15 minute, Cosmin Ştefănucî lansează excelent un balon în adîncime, Grumezescu şi ...  continuare »

6 Comentarii »

Darabaniul era sa calce Microbuzul. Botosanenii il doresc pe Grumezescu

Duminica, 29 Aprilie, 2012

Zi caniculară la Botoşani, acesta fiind, poate, unul din motivele pentru care dărăbănenii ratează cu seninătate deschiderea scorului în debutul partidei, Romeo Şodrîngă de două ori şi Vasile Ştefănică nereuşind să finalizeze la poarta lui Daniel Lazaruc. Botoşănenii echilibrează balanţa partidei şi pun presiune încet, încet, pe careul dărăbănenilor. Ovidiu Dumitraş îi lasă mască în minutul 40 pe fundaşii oaspeţi când plasează balonul în ...  continuare »

4 Comentarii »

Stadionul Orasenesc Darabani incepe sa arate a teren de fotbal

Vineri, 27 Aprilie, 2012

După ani de amânări şi de nealocări de fonduri,  gazonul stadionului oraşului a fost adus la un nivel în care meciurile de fotbal să se dispute în condiţii decente. La insistenţele repetate ale ing. Gheorghe Dragotă, preşedintele CS Darabani, şi ale directorului sportiv Mihai Plugaru, Primăria susţinută de omul de afaceri Costel Nazare a reuşit să aducă suprafaţa de joc la nivelul celui de-al patrulea eşalon al fotbalului românesc. Miercuri, 25 aprilie, ...  continuare »

6 Comentarii »

CS DARABANI-AS ROMA 1-2 Veni, vidi, vici GALERIE FOTO

Duminica, 22 Aprilie, 2012

eme însorită, o tribună aproape plină, foşti, actuali şi viitori consilieri locali prezenţi la meci, un posibil viitor primar la timona romanilor..existau toate premisele...nu pentru campanie electorală, ci pentru un fotbal de calitate. Şi a fost ceva pe aproape. Dărăbănenii s-au zbătut, dar romanii au fost mai buni şi au plecat cu toate cele trei puncte de pe malul Prutului. Oaspeţii au vrut să demonstreze încă din primul minut că sunt echipa mai experimentată ...  continuare »

1 Comentariu »

Darabanenii au castigat la „masa verde” meciul de Cupa cu Real Hudesti

Marti, 17 Aprilie, 2012

CS Darabani a avut parte de o partidă facilă în optimile Cupei României pe judeţ, unde trebuia să întâlnească pe Real Hudeşti. Meciul oficial nu a mai avut loc deoarece gazdele din Hudeşti nu au putut conta pe câţiva jucători de bază, printre care mijlocaşul Ivaşcă, fratele fostului divizionar A, Augustin Ivaşcă. „După ce am completat foaia de joc, am aşteptat împreună cu brigada de arbitri 15 minute, după care centralul Constantin Boteanu a fluierat ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanenii le-au stins lumina luceferilor de la Mihai Eminescu

Sambata, 14 Aprilie, 2012

Gazdele au început meciul în trombă şi Ionuţ Hăisan îl întinde pe goalkeeperul Alin Andruş încă din primul minut de joc. Ionuţ Vieriu îl încearcă şi el pe portarul dărăbănean, şi până la urmă Cristian Antonescu reuşeşte să trimită balonul în plasa oaspeţilor, dar este semnalizat în offsaid. În minutul 10, Romeo Şodrîngă trimite un şut telefonat spre poarta gazdelor, dar Florin Purceac prinde fără emoţii. Lovitură de teatru în minutul 25, ...  continuare »

3 Comentarii »

CS DARABANI-SPORTIVUL TRUSESTI 5-0 Executie de Florii

Duminica, 08 Aprilie, 2012

Gazdele au dominat copios întreaga partidă, iar Romeo Şodrîngă deschide balul după numai cinci minute de joc, după o fază creată de Robert Grumezescu. În minutul 30, Iulian Florea profită de o gafă a portarului Corneliu Tisoveanu şi dublează avantajul pe tabelă. Meciul se dispută într-o singură direcţie, Guceanu şi Grumezescu ratând desprinderea după assist-urile aceluiaşi Şodrîngă. În minutul 42, Grumezescu este agăţat în careu de un fundaş din ...  continuare »

Fara comentarii »

RESPECT GSD invinsa de LPS in finala OSS GALERIE FOTO

Marti, 03 Aprilie, 2012

Liceenii din Darabani au pornit din postura de outsideri, fiind programaţi la început pentru un meci de baraj cu Grupul Şcolar „Alexandru Vlahuţă” din Şendriceni, dar aceştia din urmă nu s-au mai prezentat. Dărăbănenii au realizat surpriza competiţiei şi au câştigat grupa în care au fost repartizaţi la faza judeţeană a Olimpiadei sportului şcolar. Elevii profesorului Chirica Puşcaşu i-au întâlnit în finală, aşa cum era de aşteptat, pe colegii lor de ...  continuare »

9 Comentarii »

ACUM Darabanenii s-au calificat in finala OSS pe judet FOTO&VIDEO

Marti, 03 Aprilie, 2012

Echipa de fotbal a Grupului Şcolar Darabani (GSD) participă astăzi la faza judeţeană a Olimpiadei sportului şcolar, care are loc la Botoşani. Dărăbănenii sunt în grupă cu colegii lor de la Grup Şcolar „Dr. Mihai Ciucă” Săveni, Liceul „Nicolae Iorga” şi Colegiul Naţional „A.T. Laurian” din Botoşani şi dispută meciurile la fostul Pedagogic. În cealaltă grupă se întâlnesc Liceul cu Program Sportiv, Grup Şcolar Industrial „Elie Radu” din ...  continuare »

4 Comentarii »

FOTBAL MIC „Leon Danaila”, locul III la Olimpiada de la Dorohoi

Luni, 02 Aprilie, 2012

Luni, 2.04.2012, s-a disputat la Sala Polivalentă din Dorohoi faza pe centru de localităţi a Olimpiadei sportului şcolar pentru clasele primare. Darabaniul a fost reprezentat la această competiţie de micii fotbalişti ai Şcolii Generale „Leon Dănăilă”, antrenaţi de prof. Ovidiu Ştefănucă, jucător al echipei CS Darabani. Dărăbănenii şi-au făcut deja un obicei de a fi „naşii” colegilor lor din Bucecea, pe care i-au învins cu un categoric 4-0 în primul ...  continuare »

4 Comentarii »

BUCOVINA ROGOJESTI-CS DARABANI 1-1 Cod galben cu un punct

Duminica, 01 Aprilie, 2012

Codul galben de vânt a fost chiar portocaliu şi mai mult decât atât, pe malul Barajului de la Rogojeşti, în prima zi a lunii aprilie. Toate stihiile naturii s-au adunat aici, şi în aceste condiţii era aproape imposibil să mai joci fotbal. Cei câţiva spectatori care au rezistat cu stoicism vremii câineşti mai trebuiau să îngheţe de frig şi până la revenirea în teren a baloanelor luate de vânt. Chiar şi în aceste condiţii, după o jumătate de oră de joc, ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanenii au mai primit o sansa la Cupa Liceelor

Marti, 27 Martie, 2012

Directorul Grupului Şcolar Darabani, prof. Alin Prisăcariu, s-a ţinut de cuvânt şi s-a prezentat în prima zi a săptămânii la IŞJ, pentru a reclama tratamentul de care au avut parte elevii dărăbăneni sâmbăta trecută, la Cupa Liceelor, eveniment relatat de Darabaneni.ro. Intervenţia sa nu a rămas fără urmări, astăzi întrunindu-se Consiliul consultativ al profesorilor de educaţie fizică şi sport pentru a analiza cazul, la această şedinţă participând şi ...  continuare »

Fara comentarii »

CS DARABANI-RAPID UNGURENI 1-1 Un punct chinuit

Duminica, 25 Martie, 2012

După o jumătate de oră de joc, Vasile Ştefănică are prima şansă de a marca la poarta oaspeţilor din Ungureni. Ionuţ Guceanu execută şi el o lovitură liberă, dar fără efect pe tabela de marcaj. În minutele de prelungire, după două lovituri de colţ ale echipei Rapid Ungureni, portarul Alin Andruş respinge greşit un balon şi Ionuţ Vorniceanu deschide scorul. În debutul celui de-al doilea mitan acelaşi Guceanu execută o nouă lovitură liberă, dar tribuna ...  continuare »

4 Comentarii »

CIRC la Cupa Liceelor. Bucecea acuzata de non-combat VIDEO

Duminica, 25 Martie, 2012

În Grupa 1 situaţia a fost mult mai tensionată. În primul meci, Grup Şcolar Industrial Bucecea s-a impus în faţa Seminarului Teologic Dorohoi cu 3-1. În a doua partidă s-au întâlnit aspirantele la primul loc: G.Ş. „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni şi Grup Şcolar Darabani. Meciul a fost unul foarte disputat, iar goalkeeperul Iulian Grigoraş a păstrat intactă poarta dărăbănenilor, şi partida s-a încheiat cu un scor alb (0-0). Seminarul Teologic Dorohoi şi ...  continuare »

8 Comentarii »

PRO SPORT–CS DARABANI 2-5 Cu o victorie se face primavara?

Duminica, 18 Martie, 2012

Chiar în primul minut al partidei, Vasile Ştefănică deschide scorul după ce execută foarte bine o lovitură liberă de la 20 m lateral dreapta şi mijlocaşul dărăbănean se felicita cu preşedintele Gheorghe Dragotă (foto dreapta). Replica gazdelor vine zece minute mai târziu, când şutul lui Constantin Roşu ocoleşte pe puţin poarta oaspeţilor. Marius Epurie are şi el golul egalării în vârful bocancului, dar goalkeeperul Andruş intervine providenţial, cu ...  continuare »

10 Comentarii »

Olimpiada sportului scolar la fotbal, faza judeteana GALERIE FOTO

Sambata, 10 Martie, 2012

Elevii Şcolii Generale „Leon Dănăilă” au participat sâmbătă, 10 martie, la faza judeţeană a Olimpiadei naţionale a sportului şcolar la futsal care a avut loc la Botoşani. Jucătorii din clasele gimnaziale au fost împărţiţi în două grupe de câte patru, meciurile disputându-se în două centre: Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” şi Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Botoşani. Dărăbănenii au jucat la fostul Pedagogic, pe o suprafaţă de joc ...  continuare »

20 Comentarii »

Echipa de fotbal a Grupului Scolar s-a inscris la Cupa Coca-Cola

Joi, 16 Februarie, 2012

Elevii Grupului Şcolar Darabani (GSD) s-au înscris în cea mai tare competiţie de fotbal între licee: Cupa Coca-Cola. Întrecerea va avea 3 faze: pe oraşe, pe regiune şi faza finală şi se adresează atât băieţilor cât şi fetelor. Cupa Coca-Cola debutează la finele acestei luni, iar numele câştigătorilor îl vom afla în luna mai. 17 februarie este ultima zi de înscriere în această competiţie, numărul locurilor fiind limitat la 350. Dărăbănenii vor juca în ...  continuare »

21 Comentarii »

CS Darabani se reuneste pentru pregatirea de iarna pe 7 februarie

Luni, 06 Februarie, 2012

Jucătorii echipei CS Darabani se reunesc marţi, 7 februarie 2012, la Sala de sport a  Şcoalii Generale „Leon Dănăilă”. Dărăbănenii speră în repatrierea cuplului de fundaşi Ştefănucî-Guceanu (foto dreapta), ultimul reprofilat atacant în returul sezonului trecut. Dacă revenirea în ţară a lui Ionuţ Guceanu pentru startul returului este puţin probabilă, stoperul Cosmin Ştefănucî are şanse destul de mari să joace din nou pentru CS Darabani, după ce ...  continuare »

5 Comentarii »

Au inceput lucrarile la Stadionul Orasenesc, unde duminica au pascut oile

Luni, 16 Ianuarie, 2012

Dacă refacerea terenului de joc este mult mai costisitoare, diriguitorii fotbalului dărăbănean au montat săptămâna trecută 82 de stâlpi metalici în jurul terenului, iar lucrătorii din cadrul Sectorului de gospodărire comunală au început să monteze astăzi, 16.01.2012, cei 160 de metri de plasă din sârmă de inox care să despartă jucătorii şi arbitrii de spectatorii mai vulcanici. Urmează montarea noilor bănci de rezerve din policarbonat, dar şi construcţia ...  continuare »

8 Comentarii »

Mihai Plugaru: „Mi-e rusine! Sa se ocupe altcineva de sport”

Vineri, 25 Noiembrie, 2011

Consilierii locali au avut joi, 24.11.2011, pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării nerambursabile din fonduri publice a proiectelor sportive. Mai pe româneşte, Mihai Plugaru, directorul sportiv al echipei CS Darabani, antrenor cu licenţă UEFA tip C, a tras un nou semnal de alarmă cu privire la starea deplorabilă în care se află stadionul echipei locale de fotbal. „Sunt lucrări care trebuie obligatoriu făcute la stadion. Dacă lucrurile ...  continuare »

3 Comentarii »

Poza saptamanii

Imagini de calendar, iarna la Darabani. (click pentru a vizualiza mai multe fotografii realizate de Robert NECHIFOR)

Sondaj
Credeți că protestele privind starea drumurilor vor avea vreun rezultat?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare