Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

fiola alcooscop

Conducator auto prins baut la volan pe str. 1 Decembrie

Luni, 29 Aprilie, 2013

La data de 28.04.2013, în jurul orelor 20:05, a fost depistat în trafic, pe strada 1 Decembrie, din oraşul Darabani, autoturismul condus de M. Ciprian, de 24 ani, din localitate. Tânărul a fost testat cu fiola alcoolscop, reactivul înverzindu-se în proporţie de 80%, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. „Conducătorul auto este cercetat sub aspectul ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare