Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

fibromul uterin

SANATATE Fibromul uterin de la A la Z

Joi, 17 Iulie, 2014

Ce cauze determină apariția fibromului uterin? Până în prezent, nu se cunoaște o cauză precisă, dar există mulți factori favorizanți. Printre aceștia se numără: anomaliile genetice, istoricul familial, rasa neagră, apariția menstruației înainte de 10 ani, consumul de alcool (mai ales bere), infecțiile la nivelul uterului, hipertensiunea arterială, obezitatea și creșterea nivelelor estrogenilor. Factorii protectori sunt vârsta târzie a primei sarcini, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare