Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Spital, muzeu, sau spital-muzeu?

Uniunea Social Liberală a înfipt adânc cuţitul în inima Mişcării pentru Botoşani, la alegerile locale din 10 iunie. Dărăbănenii, şi românii în general, i-au „lucrat la sentiment” pe democrat-liberali, învingându-i cu armele lor. Care inimă, care regret? Dragostea a fost şi de această dată digerată de stomacul gol al alegătorilor, profund dezamăgiţi de foştii guvernanţi. Doar noi am fost atât de „neinspiraţi”, încât să lansăm, atunci când oamenii rupeau hainele de pe ei pentru voturi, campania „Salvaţi colecţia Jar”, şi să solicităm autorităţilor locale înfiinţarea unui muzeu la Darabani. Jar şi mai cum? Care Jar? La ce echipă de fotbal joacă? În perioada campaniei electorale, nimănui nu i-a stat gândul la cultură. Oare nu am avut prea multe aşteptări de la edili? Dar acum? Chiar dacă până în prezent dărăbănenii au fost obişnuiţi să se ajute mai mult singuri, de acum înainte dorim să vedem şi faptele celor pe care i-am ales.Dorim să avem în Darabani în primul rând spital, apoi locuri de muncă, străzi asfaltate, apă curentă, gaz, chiar şi muzeu. Credeţi că cerem prea mult? Sunt „mofturi” absolut normale, şi nu ar respecta decât promisiunea unui slogan electoral al actualului şef al judeţului, Darabaniul devenind „oraşul în care vreau să trăiesc”. În nici un caz nu dorim clădirea fostului Spital Orăşenesc transformată în muzeu, cu o placă comemorativă postată pe fosta unitate sanitară: „Aici a fost spital în urmă cu x ani”. Dărăbănenii trebuie să dovedească în continuare că trăiesc, şi trebuie să fie ajutaţi şi de aleşii lor. Jar încă mai există în Darabani, nu s-a stins. Urmează să vedem şi flacăra. În caz contrar, nici mult aşteptatul spital nu ne va mai putea salva. Iar clovnii, s-ar putea să fim până la urmă noi, cei care i-am ales, nu cei care au venit, pe terenul de sport dintre blocuri, să ne „delecteze” în campania electorală.
4:08 pm Sambata, 16 Iunie, 2012

2 Comentarii la “Spital, muzeu, sau spital-muzeu?”

  1. Ioan T spune:

    Bravo! Foarte frumos, un articol destul de concis. Felicitari!

  2. alexandru c spune:

    felicitari pentru articol... asta ii adevarul... si eu is pl,ecat de foarte multi ani din Darabani...practic nu am avut ce sa fac acolo... a trebuit sa plec de acolo ca sa imi caut de munca...si totusi nu imi pare rau...mi-as fi dorit foarte mult sa raman acolo dar ce sa fac??? felecitari inca o data!!!

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare