Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Furtuna dinaintea linistii?

Am trecut de jumătatea maratonului electoral pentru alegerile locale, şi suntem cu toţii în viaţă, slavă Domnului, cel puţin deocamdată. În unele cazuri, interesele politice au depăşit orice bariere, politicul invadând şcolile şi chiar bisericile. Inevitabil, şi publicaţia noastră a fost atinsă de acest „virus”. În cadrul comentariilor la articolele de pe Darabaneni.ro s-au aruncat jigniri fără precedent la adresa unor candidaţi, şi laude la adresa altora, încercându-se manipularea electoratului. S-au formulat comentarii în numele altor persoane, având de suferit şi familiile candidaţilor. Darabaneni.ro a decis, la fel ca şi alţi colegi din presa online, suspendarea comentariilor politice de orice fel, din data de 29 mai, după orele 22:00, cel puţin până în data de 10 iunie, pentru o campanie electorală cât mai decentă. Ne cerem scuze cititorilor noştri de bună credinţă, dar vrem să stopăm reglarea de conturi, cel puţin în acest ziar online.

De asemenea, IP-urile firmelor distribuitoare de internet au fost la mare căutare, pentru a face impresie în sondajele existente pe site, care sunt subiective şi nu reprezintă obligatoriu opinia cetăţenilor, în general. S-a sărit şi la gâtul redactorilor publicaţiei noastre. Pentru a vă oferi d-voastră o singură ştire, noi am parcurs peste 200 km (ex. distanţa Darabani-Flămânzi). Alexandru Aioanei este mult prea bun într-o lume atât de rea, iar părerea mea este că Darabaniul are mare nevoie de oameni de calitatea lui. Inclusiv prietenii noştri şi-au pierdut raţionamentul în această perioadă. Chiar dacă această campanie electorală durează o lună de zile, omenia trebuie să ţină o viaţă. S-au făcut sacrificii enorme şi se fac în continuare pentru a clădi această publicaţie, şi am făcut tot ce este omeneşte posibil pentru a fi imparţiali. Nu vom scrie niciodată după dictare, nu vrem recunoştinţă, vrem doar respect. Noi atât am reuşit, alţii după noi poate vor face presă de mai bună calitate... Mergeţi la vot! Darabaniul are nevoie de d-voastră, nu-i lăsaţi pe alţii să vă decidă viitorul. Chiar dacă este o zi tristă pentru că astăzi se împlineşte un an de zile de când Andrei Moroşanu a plecat dintre noi, ne dorim cu toţii să putem zâmbi din nou, să răsară soarele şi pe strada noastră. Fiţi dărăbăneni adevăraţi, chiar dacă asta doare cel mai tare! (L.B.)


6:49 pm Marti, 29 Mai, 2012

2 Comentarii la “Furtuna dinaintea linistii?”

  1. realist spune:

    în sfârşit am revenit cu picioarele pe pământ...lăsând euforia alegerilor deoparte

  2. stef spune:

    tot respectul pentru intreaga echipa darabaneni.ro

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare