Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cel mai frumos cadou... viața!

Fiecăruia dintre noi îi place să primească cadouri.  Unora ne place, mai mult să dăruim: o floare, un mărțișor, o mașină, o casă,  fiecare după posibilități. Diferă doar prețul și omul. Egali suntem doar în fața lui Dumnezeu, care ne dăruiește fiecăruia, câte o viață. Important este să știm să o prețuim. Personal, am primit cadou o VIAȚĂ,  acum aproximativ șase luni. La  rândul meu mă simt dator să ofer ceva, în schimb. Nu, că ar exista un schimb pe măsură. Un sentiment unic, pe care un coleg din presă (Dan Udrea, Gazeta Sporturilor) ne îndemna să ne strângem lucrurile de la serviciu și să ne ducem pe un deal, să strigăm fericiți  că ”trăim!”. Am învățat că viața nu se măsoară în numărul respirațiilor pe minut, ci în momentele în care ți se taie respirația.

 Dărăbăneni.ro reprezintă o interfață a vieții reale din acest mic târg, Darabani. Am rămas plăcut surprins câți oameni m-au felicitat pentru această inițiativă și le mulțumesc pe această cale. Chiar nu mă așteptam. Paradoxal nu m-a înjurat nimeni, încă.  Altora li s-a părut ciudată asemănarea cu un ziar. Surpriză! Acesta se vrea a fi  chiar un ziar, varianta online. Cu bune și cu rele, cu laude și cu critici. Obiectiv și independent din toate punctele de vedere, nicidecum un site hot-line cu ”asl, pls”. Pentru agățat "fetițe" sau "băieței”, după preferințe,  sunt alte  site-uri de profil. Acesta reprezintă imaginea oamenilor normali. Dar ce mai este normal , în ziua de astăzi? Văzînd interesul deosebit de care se bucură această publicație, ne gîndim să elaborăm și o variantă tipărită, chiar cu tiraj mai mic,  pentru cei care nu au acces la internet.  Eu imi doresc ca acest proiect, început de mine, să continuie mult timp și după mine.  Paradoxul vieții este că, ”nimeni nu scapă în viață, din ea”, spunea Robert Heinlein. Să nu lăsăm viața să treacă neobservată, pe lângă noi. Să învățăm, s-o prețuim! Eu am pus doar o cărămidă, voi veți construi restul: viața.


                                                                              Vă mulțumesc!
 11:47 am Vineri, 23 Iulie, 2010

1 Comentarii la “Cel mai frumos cadou... viața!”

  1. NENISCA DAN spune:

    sa ne traiti domnu doctor,,,,am dat absolut intamplator de pagina asta si am ramas un pic mirat,,,e foarte buna ideea,,,va felicit si ne vedem in septembrie la un pahar de vorba la vadavoiu

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare