Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Drumul national Radauti Prut

Ministrul Transporturilor ne-a „liniştit”: Drumul Manoleasa-Rădăuţi Prut nu va avea nici anul acesta asfalt

Duminica, 11 Octombrie, 2015

“Noi ne-am oprit la balast stabilizat şi urmează să facem demersuri pentru obţinerea autorizaţiei pentru straturile superioare de mixtură. Avem fonduri pentru lucrarea programată, până la balast stabilizat. Este o lucrare în valoare de 22 de milioane. S-au decontat 14 milioane şi mai avem diferenţa, după care trecem la mixtură”, a declarat Ovidiu Laicu, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, conform BtOnline. Iulian Matache, ministrul ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 4 milioane de euro alocaţi pentru singurul drum naţional de pământ din România

Sambata, 04 Aprilie, 2015

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, a alocat 19 milioane de lei, adică peste 4 milioane de euro pentru modernizarea acestei... ”șosele”. Lucrarea a fost deja licitată și adjudecată de către o firmă din Oaș, care și-a dus utilajele în zonă. Lucrarea se va derula pe cinci etape: realizarea scurgerilor de apă prin șanțuri de pământ, de beton și podețe laterale, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare